pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Başak'tan Hastalara Ziyaret

08.02.2018 - 15:53, Güncelleme: 08.02.2018 - 15:53
 

Ak Parti Yerköy İlçe Başkanı Başak'tan Hastalara Ziyaret

YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak ve yönetim kurulu üyeleri, Yerköy Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak ve yönetim kurulu üyeleri, Yerköy Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Başkan Başak, AK Parti’nin sağlık alanında önemli hizmetlere imza attığını söyledi.Her şeyin insan için olduğunu vurgulayan Başak, şöyle konuştu:"Özellikle sağlık ve eğitim doğrudan doğruya insanla alakalıdır. Bizler de hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de her zaman yanında olmak için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hastalarımızı ziyaret ettik. Rabbim hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Ziyaretlerimizde hastalarımızın hem dualarını almaya hem de bir istekleri, ihtiyaçları olup olmadığını soruyoruz. Hemşehrilerimiz ile her zaman iç içeyiz. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin."Hastalar, ziyaretlerinden dolayı Başak ve beraberindekilere teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak ve yönetim kurulu üyeleri, Yerköy Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş...

YOZGAT (AA) - AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak ve yönetim kurulu üyeleri, Yerköy Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Başkan Başak, AK Parti’nin sağlık alanında önemli hizmetlere imza attığını söyledi.

Her şeyin insan için olduğunu vurgulayan Başak, şöyle konuştu:

"Özellikle sağlık ve eğitim doğrudan doğruya insanla alakalıdır. Bizler de hemşehrilerimizin iyi günlerinde de kötü günlerinde de her zaman yanında olmak için yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hastalarımızı ziyaret ettik. Rabbim hastalarımıza en kısa zamanda şifa vererek sevdikleriyle birlikte olmalarını nasip etsin. Ziyaretlerimizde hastalarımızın hem dualarını almaya hem de bir istekleri, ihtiyaçları olup olmadığını soruyoruz. Hemşehrilerimiz ile her zaman iç içeyiz. Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin."

Hastalar, ziyaretlerinden dolayı Başak ve beraberindekilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.