pendik escort bayan
ak

Ak Parti Ve İyi Parti Üyeleri Arasında Arbede

22.06.2018 - 21:43, Güncelleme: 22.06.2018 - 21:43
 

Ak Parti Ve İyi Parti Üyeleri Arasında Arbede

ANKARA (AA) - Seçim propagandası faaliyetlerini sürdüren AK Parti ile İYİ Parti üyeleri arasında, araç konvoylarının yolda karşılaşmasının ardından...

ANKARA (AA) - Seçim propagandası faaliyetlerini sürdüren AK Parti ile İYİ Parti üyeleri arasında, araç konvoylarının yolda karşılaşmasının ardından arbede çıktı.Alınan bilgiye göre, AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Zeynep Yıldız'ın da içinde bulunduğu konvoy, halkı selamlamak ve Bağlum Merkez Camisi'ndeki hatim duasına katılmak üzere AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatından yola çıktı. AK Parti konvoyu, Bağlum Hatipoğlu Caddesi üzerinde İYİ Parti konvoyuyla karşılaştı.Araçlarından inen İYİ Partililerin sözleri üzerine iki parti üyeleri tartışmaya başladı.Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iki parti üyelerini bölgeden uzaklaştırdı.Yıldız, daha sonra camideki hatim programına katıldı.
ANKARA (AA) - Seçim propagandası faaliyetlerini sürdüren AK Parti ile İYİ Parti üyeleri arasında, araç konvoylarının yolda karşılaşmasının ardından...

ANKARA (AA) - Seçim propagandası faaliyetlerini sürdüren AK Parti ile İYİ Parti üyeleri arasında, araç konvoylarının yolda karşılaşmasının ardından arbede çıktı.

Alınan bilgiye göre, AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Zeynep Yıldız'ın da içinde bulunduğu konvoy, halkı selamlamak ve Bağlum Merkez Camisi'ndeki hatim duasına katılmak üzere AK Parti Keçiören İlçe Teşkilatından yola çıktı.

AK Parti konvoyu, Bağlum Hatipoğlu Caddesi üzerinde İYİ Parti konvoyuyla karşılaştı.

Araçlarından inen İYİ Partililerin sözleri üzerine iki parti üyeleri tartışmaya başladı.

Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iki parti üyelerini bölgeden uzaklaştırdı.

Yıldız, daha sonra camideki hatim programına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.