pendik escort bayan
ak

Ak Parti Suşehri İlçe Kongresi

24.09.2017 - 18:23, Güncelleme: 24.09.2017 - 18:23
 

Ak Parti Suşehri İlçe Kongresi

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Mustafa Uğurlu seçildi. Suşehri AK Parti 6. Olağan İlçe Kongresi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Mustafa Uğurlu seçildi. Suşehri AK Parti 6. Olağan İlçe Kongresi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı. Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından kongrede konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, şehit kanlarıyla alınmış bu toprakların kutsal olduğunu söyledi. Gerek siyasette gerekse bürokraside halka hizmet etmenin önemli bir görev olduğuna işaret eden Soluk, "Çünkü topraklarımız kutsal topraklardır. Bu nedenle bu topraklara hizmet ise kutsal bir görevdir." dedi. AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgi ise AK Parti siyasetinde aday listelerinin konuşulmadığını, sandalyelerin havada uçuşmadığını ifade ederek, “Bizler önce ülkem, önce milletim diyerek bu yolda hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler AK Parti ailesi olarak, AK Parti bayrağını daha yükseklere taşımalıyız. AK Parti siyasetinde makamlar gelip geçicidir. Önemli olan milletine hizmet ve milletin sinesinde yer almaktır." diye konuştu. AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun da AK Parti'de hizmet yarışı olduğunu dile getirerek, "Kesinlikle bizlerde kaybetmek yoktur. Bizlerde hizmet bayrağını başkasına devir etmek vardır. Bu nedenle AK Parti'nin kuruculuğundan beri partiye gönül vermiş, 2010 yılından bugüne kadar ise İlçe Başkanlığını yürüten Rüstem Yüce kardeşimize bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bayrağı teslim alan Mustafa Uğurlu kardeşimize ise hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de konuşmalarında yeni yönetiminin hayırlara vesile olmasını temenni etti.Yeniden başkanlığa aday olmayan Yüce ise yeni yönetime başarı diledi. Tek listeyle gidilen seçimde AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Mustafa Uğurlu seçildi.
SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Mustafa Uğurlu seçildi. Suşehri AK Parti 6. Olağan İlçe Kongresi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda...

SİVAS (AA) - AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Mustafa Uğurlu seçildi.

Suşehri AK Parti 6. Olağan İlçe Kongresi Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı. Divan başkanlığının oluşturulmasının ardından kongrede konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Habib Soluk, şehit kanlarıyla alınmış bu toprakların kutsal olduğunu söyledi.

Gerek siyasette gerekse bürokraside halka hizmet etmenin önemli bir görev olduğuna işaret eden Soluk, "Çünkü topraklarımız kutsal topraklardır. Bu nedenle bu topraklara hizmet ise kutsal bir görevdir." dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgi ise AK Parti siyasetinde aday listelerinin konuşulmadığını, sandalyelerin havada uçuşmadığını ifade ederek, “Bizler önce ülkem, önce milletim diyerek bu yolda hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Bizler AK Parti ailesi olarak, AK Parti bayrağını daha yükseklere taşımalıyız. AK Parti siyasetinde makamlar gelip geçicidir. Önemli olan milletine hizmet ve milletin sinesinde yer almaktır." diye konuştu.

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun da AK Parti'de hizmet yarışı olduğunu dile getirerek, "Kesinlikle bizlerde kaybetmek yoktur. Bizlerde hizmet bayrağını başkasına devir etmek vardır. Bu nedenle AK Parti'nin kuruculuğundan beri partiye gönül vermiş, 2010 yılından bugüne kadar ise İlçe Başkanlığını yürüten Rüstem Yüce kardeşimize bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bayrağı teslim alan Mustafa Uğurlu kardeşimize ise hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel de konuşmalarında yeni yönetiminin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Yeniden başkanlığa aday olmayan Yüce ise yeni yönetime başarı diledi.

Tek listeyle gidilen seçimde AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığına Mustafa Uğurlu seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.