pendik escort bayan
ak

Ak Parti Sivas Teşkilatları Toplantısı

22.01.2018 - 11:48, Güncelleme: 22.01.2018 - 11:48
 

Ak Parti Sivas Teşkilatları Toplantısı

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Teşkilatları toplantısı yapıldı.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Teşkilatları toplantısı yapıldı.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mehmet Habib Soluk ve Selim Dursun'un yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, ilçe belediye başkanları ve teşkilat başkanları katıldı. Programda, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan zeytin dalı harekatının zaferle sonuçlanması için dua edildi. Belediye Başkanı Sami Aydın, programda yaptığı konuşmada, dar imkanlarla büyük hizmetlere imza attıklarını belirtti. Ortaya çıkan başarının herkesin başarısı olduğunu vurgulayan Aydın, "Her bir arkadaşımız görev yaptığı yerlerde geçmiş dönemlerde yapılanlarla kıyaslanmayacak sayıda çalışmaya imza atıyor. Bizler birbirimizi olumlu şekilde etkilemeliyiz." ifadesini kullandı. Milletvekili Habib Soluk ise Sivas Belediyemiz Sivaslının hizmetinde, bundan yakınmak vicdan işi değildir diye düşünüyorum. İlçe belediyelerinin de güzel hizmetlere imza attığını kaydetti. Hizmetlerinden dolayı belediye başkanlarına teşekkür eden Soluk, "Bizden sonra bu topraklarda çocuklarımız yaşayacak. Şehrin şehir gibi imal edilmesi lazım. Şikayet edenler, menfaat gruplarıdır. Bunlar da küçük bir azınlıktı, buna fırsat vermeyen belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu. Milletvekili Selim Dursun da programı düzenleyen Başkan Aydın'a teşekkür ederek, "Böyle bir organizasyon hepimizin ihtiyacı olan bir kaynaşmayı sağlıyor. Bizlere çok iş düşüyor, parti kurulduğu zaman 'siz iktidar olamazsınız, başaramazsınız' diyorlardı. Biz bunları birlikte aştık, bu fedakarlıkla oluyor. Fedakarlıkta işinizden, ailenizden, ayrı kalarak vatanımızın geleceği için çalışmaktan geçiyordu. Bunu sağlayan bir toplulukla beraberiz. Bu ülkede yüzde 50’yi başardık yine başaracağız." dedi. AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ise yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, 2019 yılında yapılacak seçimlerde teşkilatlardan beklentilerini dile getirdi.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Teşkilatları toplantısı yapıldı.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Teşkilatları toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Sıcak Çermik Kaplıcası'nda Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Sivas Milletvekilleri Mehmet Habib Soluk ve Selim Dursun'un yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, ilçe belediye başkanları ve teşkilat başkanları katıldı.

Programda, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan zeytin dalı harekatının zaferle sonuçlanması için dua edildi.

Belediye Başkanı Sami Aydın, programda yaptığı konuşmada, dar imkanlarla büyük hizmetlere imza attıklarını belirtti. Ortaya çıkan başarının herkesin başarısı olduğunu vurgulayan Aydın, "Her bir arkadaşımız görev yaptığı yerlerde geçmiş dönemlerde yapılanlarla kıyaslanmayacak sayıda çalışmaya imza atıyor. Bizler birbirimizi olumlu şekilde etkilemeliyiz." ifadesini kullandı.

Milletvekili Habib Soluk ise Sivas Belediyemiz Sivaslının hizmetinde, bundan yakınmak vicdan işi değildir diye düşünüyorum. İlçe belediyelerinin de güzel hizmetlere imza attığını kaydetti.

Hizmetlerinden dolayı belediye başkanlarına teşekkür eden Soluk, "Bizden sonra bu topraklarda çocuklarımız yaşayacak. Şehrin şehir gibi imal edilmesi lazım. Şikayet edenler, menfaat gruplarıdır. Bunlar da küçük bir azınlıktı, buna fırsat vermeyen belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Milletvekili Selim Dursun da programı düzenleyen Başkan Aydın'a teşekkür ederek, "Böyle bir organizasyon hepimizin ihtiyacı olan bir kaynaşmayı sağlıyor. Bizlere çok iş düşüyor, parti kurulduğu zaman 'siz iktidar olamazsınız, başaramazsınız' diyorlardı. Biz bunları birlikte aştık, bu fedakarlıkla oluyor. Fedakarlıkta işinizden, ailenizden, ayrı kalarak vatanımızın geleceği için çalışmaktan geçiyordu. Bunu sağlayan bir toplulukla beraberiz. Bu ülkede yüzde 50’yi başardık yine başaracağız." dedi.

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ise yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, 2019 yılında yapılacak seçimlerde teşkilatlardan beklentilerini dile getirdi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.