pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Sivas Milletvekilleri Gemerek'te

11.11.2017 - 16:33, Güncelleme: 11.11.2017 - 16:33
 

Ak Parti Sivas Milletvekilleri Gemerek'te

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas milletvekilleri Habib Soluk, Hilmi Bilgin ve Selim Dursun, AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.Ziyaret öncesi AK...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas milletvekilleri Habib Soluk, Hilmi Bilgin ve Selim Dursun, AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.Ziyaret öncesi AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın, parti binasına partinin bayraklarını astı.Milletvekilleri Soluk, Bilgin ve Dursun, ilçe başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.Burada konuşan Bilgin, dünyanın her geçen gün büyüdüğünü ihtiyaçların değiştiğini söyledi.Köylülerin kendilerinden fiber optik kablo istediklerini aktaran Bilgin, şunları kaydetti:"15 sene önce cep telefonu ihtiyaç değildi ama herkes evine ev telefonu almak için uğraşıyordu. 15 sene sonra geldiğimiz noktada köylüler baz istasyonu istiyor. Dün ilçelerimizde fiber optik kablo istediler. Yani internet var internetin kalitesi artsın diyorlar. 10 yıl sonra inanıyorum ki Gemerek’teki vatandaşlarımız da farklı isteklerde bulunacak."
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas milletvekilleri Habib Soluk, Hilmi Bilgin ve Selim Dursun, AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.Ziyaret öncesi AK...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas milletvekilleri Habib Soluk, Hilmi Bilgin ve Selim Dursun, AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyaret öncesi AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın, parti binasına partinin bayraklarını astı.

Milletvekilleri Soluk, Bilgin ve Dursun, ilçe başkanlığında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Burada konuşan Bilgin, dünyanın her geçen gün büyüdüğünü ihtiyaçların değiştiğini söyledi.

Köylülerin kendilerinden fiber optik kablo istediklerini aktaran Bilgin, şunları kaydetti:

"15 sene önce cep telefonu ihtiyaç değildi ama herkes evine ev telefonu almak için uğraşıyordu. 15 sene sonra geldiğimiz noktada köylüler baz istasyonu istiyor. Dün ilçelerimizde fiber optik kablo istediler. Yani internet var internetin kalitesi artsın diyorlar. 10 yıl sonra inanıyorum ki Gemerek’teki vatandaşlarımız da farklı isteklerde bulunacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.