pendik escort bayan
ak

Ak Parti Sivas Milletvekili Soluk, Zara'da

04.05.2019 - 14:23, Güncelleme: 04.05.2019 - 14:23
 

Ak Parti Sivas Milletvekili Soluk, Zara'da

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde incelemelerde bulundu.Yapımı devam eden yatırımları incelemek üzere Zara ilçesine...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde incelemelerde bulundu.Yapımı devam eden yatırımları incelemek üzere Zara ilçesine gelen Soluk, ilk olarak Mehmet Habib Soluk Öğretmenevi inşaatını gezdi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Soluk, daha sonra 24 derslikli Gazi İlkokulu inşaatına gelerek Özel İdare yetkililerinden bilgi aldı.İncelemeler sonrası açıklama yapan Soluk, "Öğretmenevimizin inşaatında sona gelindi. Çevre düzenlemesi ve montajların tamamlanması ile iki ay gibi bir sürede hizmete açılabilecek durumda. Kızılırmak Sosyal Tesisleri yanında inşa ettiğimiz 24 derslikli Gazi İlkokulumuz da çok yakında faaliyete girmiş olacak. Okulumuzun ufak tefek yüzeysel eksiklikleri bu hafta tamamlandığında hizmete açılması için bir eksiği kalmamış olacak." dedi.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde incelemelerde bulundu.Yapımı devam eden yatırımları incelemek üzere Zara ilçesine...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde incelemelerde bulundu.

Yapımı devam eden yatırımları incelemek üzere Zara ilçesine gelen Soluk, ilk olarak Mehmet Habib Soluk Öğretmenevi inşaatını gezdi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Soluk, daha sonra 24 derslikli Gazi İlkokulu inşaatına gelerek Özel İdare yetkililerinden bilgi aldı.

İncelemeler sonrası açıklama yapan Soluk, "Öğretmenevimizin inşaatında sona gelindi. Çevre düzenlemesi ve montajların tamamlanması ile iki ay gibi bir sürede hizmete açılabilecek durumda. Kızılırmak Sosyal Tesisleri yanında inşa ettiğimiz 24 derslikli Gazi İlkokulumuz da çok yakında faaliyete girmiş olacak. Okulumuzun ufak tefek yüzeysel eksiklikleri bu hafta tamamlandığında hizmete açılması için bir eksiği kalmamış olacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.