pendik escort bayan
ak

Ak Parti Sivas Milletvekili Soluk, Zara'da

25.02.2019 - 14:53, Güncelleme: 25.02.2019 - 14:53
 

Ak Parti Sivas Milletvekili Soluk, Zara'da

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde muhtarlar ve oda yöneticileri ile bir araya geldi.Oda başkanları ve muhtarları...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde muhtarlar ve oda yöneticileri ile bir araya geldi.Oda başkanları ve muhtarları dinleyen Soluk, şeker pancarı kota uygulaması, kenevir ekimi ve bazı projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.Soruları yanıtlayan Soluk, "Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu bünyesinde yapılan projeler ile tarımdan hayvancılığa birçok alanda devletimiz hibeler sunmaktadır." dedi.Kamusal yatırımlara da değinen Soluk, "Yarım kalan inşaatlar da süresinde tamamlanarak yeni projeler uygulamaya konulacak." diye konuştu.Toplantıya, Kaymakam Mehmet Sayın, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur ile muhtarlar katıldı.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde muhtarlar ve oda yöneticileri ile bir araya geldi.Oda başkanları ve muhtarları...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara ilçesinde muhtarlar ve oda yöneticileri ile bir araya geldi.

Oda başkanları ve muhtarları dinleyen Soluk, şeker pancarı kota uygulaması, kenevir ekimi ve bazı projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Soruları yanıtlayan Soluk, "Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu bünyesinde yapılan projeler ile tarımdan hayvancılığa birçok alanda devletimiz hibeler sunmaktadır." dedi.

Kamusal yatırımlara da değinen Soluk, "Yarım kalan inşaatlar da süresinde tamamlanarak yeni projeler uygulamaya konulacak." diye konuştu.

Toplantıya, Kaymakam Mehmet Sayın, Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur ile muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.