pendik escort bayan
ak

AK Parti Sivas İl Yönetimi İstişare Toplantısı Düzenledi

07.01.2014 - 16:07, Güncelleme: 07.01.2014 - 16:07
 

AK Parti Sivas İl Yönetimi İstişare Toplantısı Düzenledi

AK Parti Sivas İl Yönetim Kurulu üyeleri, tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya İl Başkanı Ziya Şahin, Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz'ın yanı sıra çok sayıda il yönetim kurulu üyesi katıldı. Toplantıda yerel seçimler öncesi yapılacak çalışmalar hakkında istişare yapılırken, İl Başkanı Ziya Şahin yönetim kurulu üyelerine Ak Parti hükümetinin Sivas'ta yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziya Şahin, Sivas'a Polis Meslek Yüksek Okulu'nun ilk defa Ak Parti hükümeti tarafından yapıldığını, 4 yıldızlı yurtların inşa edildiğini ve kurum binalarının yenilenerek şehre çehre kazandırıldığını söyledi. AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın ise, yerel seçimlerin hem ülkemize, hem Ak Parti'ye hem de Sivas'a hayırlar getirmesini diledi. Seçimlerin farklı bir sürece doğru ilerlediğini kaydeden Aydın, "Türkiye'nin son 12 yılda yakalamış olduğu gelişme trendi maalesef bir takım ülkeleri rahatsız etmiyor değil. Özellikle Sayın Başbakanımızın duruşu, gidişatı, Türkiye üzerinde çeşitli hesapları olan bir takım ülkeler için çok da hoşa gidecek bir durum değil. Bu bilinçle bizim bu süreci yürütmemiz gerekiyor" diye konuştu.  SİVAS HABER
AK Parti Sivas İl Yönetim Kurulu üyeleri, tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Toplantıya İl Başkanı Ziya Şahin, Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz'ın yanı sıra çok sayıda il yönetim kurulu üyesi katıldı.


Toplantıda yerel seçimler öncesi yapılacak çalışmalar hakkında istişare yapılırken, İl Başkanı Ziya Şahin yönetim kurulu üyelerine Ak Parti hükümetinin Sivas'ta yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Ziya Şahin, Sivas'a Polis Meslek Yüksek Okulu'nun ilk defa Ak Parti hükümeti tarafından yapıldığını, 4 yıldızlı yurtların inşa edildiğini ve kurum binalarının yenilenerek şehre çehre kazandırıldığını söyledi.


AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın ise, yerel seçimlerin hem ülkemize, hem Ak Parti'ye hem de Sivas'a hayırlar getirmesini diledi. Seçimlerin farklı bir sürece doğru ilerlediğini kaydeden Aydın, "Türkiye'nin son 12 yılda yakalamış olduğu gelişme trendi maalesef bir takım ülkeleri rahatsız etmiyor değil. Özellikle Sayın Başbakanımızın duruşu, gidişatı, Türkiye üzerinde çeşitli hesapları olan bir takım ülkeler için çok da hoşa gidecek bir durum değil. Bu bilinçle bizim bu süreci yürütmemiz gerekiyor" diye konuştu.  SİVAS HABER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.