pendik escort bayan
ak

Ak Parti Sinop Milletvekili Maviş'ten Ziyaret

03.01.2018 - 14:33, Güncelleme: 03.01.2018 - 14:33
 

Ak Parti Sinop Milletvekili Maviş'ten Ziyaret

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik'i ziyaret etti.Maviş, burada yaptığı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik'i ziyaret etti.Maviş, burada yaptığı açıklamada, AK Parti olarak Karakeçililerin her zaman yüzlerinin akı olduğunu belirterek, bölgeden hep oy seviyesinin üzerinde oylar çıktığını söyledi.AK Parti olarak yerel yönetimlere her zaman destek verdiklerini vurgulayan Maviş, "Karakeçili hayvancılığa yatırım yapmaya elverişli bir yer. Devlet destekleri ile yatırım yapılabilecek. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Eksiklerinizi not aldım. Gerekli yerlere başvurarak en kısa zaman da eksikleri tamamlamaya çalışacağım." diye konuştu.Başkan Özçelik ise belediye hizmetleri ve yatırımlar hakkında Maviş'e bilgi verdi.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik'i ziyaret etti.Maviş, burada yaptığı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik'i ziyaret etti.

Maviş, burada yaptığı açıklamada, AK Parti olarak Karakeçililerin her zaman yüzlerinin akı olduğunu belirterek, bölgeden hep oy seviyesinin üzerinde oylar çıktığını söyledi.

AK Parti olarak yerel yönetimlere her zaman destek verdiklerini vurgulayan Maviş, "Karakeçili hayvancılığa yatırım yapmaya elverişli bir yer. Devlet destekleri ile yatırım yapılabilecek. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. Eksiklerinizi not aldım. Gerekli yerlere başvurarak en kısa zaman da eksikleri tamamlamaya çalışacağım." diye konuştu.

Başkan Özçelik ise belediye hizmetleri ve yatırımlar hakkında Maviş'e bilgi verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.