pendik escort bayan
ak

Ak Parti Sarıoğlan İlçe Kongresi

25.09.2017 - 17:18, Güncelleme: 25.09.2017 - 17:18
 

Ak Parti Sarıoğlan İlçe Kongresi

KAYSERİ (AA) - AK Parti Sarıoğlan 6. Olağan Kongresi'nde İlçe Başkanı Ahmet Cerit, güven tazeledi. Sarıoğlan Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Sarıoğlan 6. Olağan Kongresi'nde İlçe Başkanı Ahmet Cerit, güven tazeledi. Sarıoğlan Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.İlçe Başkanı Ahmet Cerit, açılışta yaptığı konuşmada, "Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar geçtiğimiz tüm seçimlerde bizlere destek veren, yanımızda yer alan ilçemizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. 16 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda sadece Rabbimizden yardım istedik. Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördük." dedi.Kongrede aday olan Özdemir Doğan’ın, listesindeki 2 kişinin parti üyeliği bulunmadığı gerekçesiyle adaylığı düşürüldü. Tek listeyle gidilen kongrede Başkan Cerit, göreve yeniden seçildi.Kongreye AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, partililer ve vatandaşlar katıldı.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Sarıoğlan 6. Olağan Kongresi'nde İlçe Başkanı Ahmet Cerit, güven tazeledi. Sarıoğlan Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Sarıoğlan 6. Olağan Kongresi'nde İlçe Başkanı Ahmet Cerit, güven tazeledi.

Sarıoğlan Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

İlçe Başkanı Ahmet Cerit, açılışta yaptığı konuşmada, "Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar geçtiğimiz tüm seçimlerde bizlere destek veren, yanımızda yer alan ilçemizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. 16 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda sadece Rabbimizden yardım istedik. Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördük." dedi.

Kongrede aday olan Özdemir Doğan’ın, listesindeki 2 kişinin parti üyeliği bulunmadığı gerekçesiyle adaylığı düşürüldü. Tek listeyle gidilen kongrede Başkan Cerit, göreve yeniden seçildi.

Kongreye AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.