pendik escort bayan
ak

Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatında Delege Seçimi

22.07.2017 - 18:03, Güncelleme: 22.07.2017 - 18:03
 

Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatında Delege Seçimi

"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı ilçe teşkilatında delege seçimi yapıldı.AK Parti il binasındaki gerçekleştirilen seçimlere, partide daha önceki dönemlerde hizmette bulunmuş pek çok yönetici de katıldı. Seçimler sonunda 85 mahalleden 400 delege belirlendi. AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, yaptığı açıklamada, binlerce kişinin katıldığı seçimlerde partinin merdivenlerinde bile oturacak yer bulmanın güç olduğu söyledi.Söz konusu seçimleri demokrasi şöleni olarak nitelendiren Doğan, şöyle konuştu:"Baştan sona partimize yakışır vakar içinde gerçekleştirilen seçimlerin memleketimize, Odunpazarı'mıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyordum. Partinin eski ve yeni yöneticilerinin bir arada olması da çok önemli. Kimlerin delege olduğundan çok partimizin nasıl bir birlik ve beraberlik ruhu içinde olduğu önemli. Eski ve yeni yöneticilerimizin teşrifleriyle, AK Parti'nin hizmet ruhunu göstermiş olduk. Bu ruh sayesindedir ki Eskişehir'i ak bir geleceğe kavuşturacağız."
"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Odunpazarı ilçe teşkilatında delege seçimi yapıldı.

AK Parti il binasındaki gerçekleştirilen seçimlere, partide daha önceki dönemlerde hizmette bulunmuş pek çok yönetici de katıldı.

Seçimler sonunda 85 mahalleden 400 delege belirlendi.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, yaptığı açıklamada, binlerce kişinin katıldığı seçimlerde partinin merdivenlerinde bile oturacak yer bulmanın güç olduğu söyledi.

Söz konusu seçimleri demokrasi şöleni olarak nitelendiren Doğan, şöyle konuştu:

"Baştan sona partimize yakışır vakar içinde gerçekleştirilen seçimlerin memleketimize, Odunpazarı'mıza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyordum. Partinin eski ve yeni yöneticilerinin bir arada olması da çok önemli. Kimlerin delege olduğundan çok partimizin nasıl bir birlik ve beraberlik ruhu içinde olduğu önemli. Eski ve yeni yöneticilerimizin teşrifleriyle, AK Parti'nin hizmet ruhunu göstermiş olduk. Bu ruh sayesindedir ki Eskişehir'i ak bir geleceğe kavuşturacağız."

Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatında Delege Seçimi

Ak Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatında Delege Seçimi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.