pendik escort bayan
ak

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

02.07.2018 - 12:58, Güncelleme: 02.07.2018 - 12:58
 

Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı. Adalet Sarayı'nda...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı. Adalet Sarayı'nda düzenlenen törende, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Murat Kalkan'dan aldı.Törenin ardından Açıkgöz ve Menekşe, programa katılanlarla birlikte Adalet Sarayı binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.Açıkgöz, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da gerçekleştirilen seçimlerde demokrasinin kazandığını belirterek, seçim süreci boyunca yoğun çalışma temposuna katkı sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.Tüm seçmenlere ve seçim çalışmalarına destek veren partililere teşekkür eden Menekşe ise seçimin Türkiye'ye yakışır şekilde neticelendiğini, bundan sonraki süreçte hizmet yarışının başlayacağını vurguladı.Törene, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı. Adalet Sarayı'nda...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili seçilen adaylar mazbatalarını aldı.

Adalet Sarayı'nda düzenlenen törende, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Murat Kalkan'dan aldı.

Törenin ardından Açıkgöz ve Menekşe, programa katılanlarla birlikte Adalet Sarayı binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Açıkgöz, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da gerçekleştirilen seçimlerde demokrasinin kazandığını belirterek, seçim süreci boyunca yoğun çalışma temposuna katkı sağlayan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Tüm seçmenlere ve seçim çalışmalarına destek veren partililere teşekkür eden Menekşe ise seçimin Türkiye'ye yakışır şekilde neticelendiğini, bundan sonraki süreçte hizmet yarışının başlayacağını vurguladı.

Törene, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.