pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı'nda Toplantı

12.11.2018 - 16:33, Güncelleme: 12.11.2018 - 16:33
 

Ak Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı'nda Toplantı

ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Nallıhan İlçe Başkan...

ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Nallıhan İlçe Başkan Ertunç Güngör başkanlığında parti binasında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı İsmail Öntaş ve teşkilat üyeleri katıldı. Başkan Güngör, seçim sürecinde çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacaklarını söyledi. Yarın seçim yapılacakmış gibi mahalle temsilcilerini, müşahitlerini belirlediklerine değinen Güngör, "Görüldüğü gibi seçime hazırız. Bu anlamda partimizin yaptıklarını kapı kapı dolaşıp anlatacağız. AK Parti iktidarı döneminde Nallıhan'a yapılan tüm yatırımları halk ile kaynaşarak anlatacağız." diye konuştu.Toplantıda, haftalık çalışmalar değerlendirildi.
ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Nallıhan İlçe Başkan...

ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Nallıhan İlçe Başkan Ertunç Güngör başkanlığında parti binasında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı İsmail Öntaş ve teşkilat üyeleri katıldı.

Başkan Güngör, seçim sürecinde çalmadık kapı, girmedik ev bırakmayacaklarını söyledi.

Yarın seçim yapılacakmış gibi mahalle temsilcilerini, müşahitlerini belirlediklerine değinen Güngör, "Görüldüğü gibi seçime hazırız. Bu anlamda partimizin yaptıklarını kapı kapı dolaşıp anlatacağız. AK Parti iktidarı döneminde Nallıhan'a yapılan tüm yatırımları halk ile kaynaşarak anlatacağız." diye konuştu.

Toplantıda, haftalık çalışmalar değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.