pendik escort bayan
ak

Ak Parti Mkyk Üyesi Karayel, Oyunu Kullandı

16.04.2017 - 14:28, Güncelleme: 16.04.2017 - 14:28
 

Ak Parti Mkyk Üyesi Karayel, Oyunu Kullandı

KAYSERİ (AA) - AK Parti MKYK Üyesi Yaşar Karayel, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında oyunu Kayseri'de kullandı.Tavlusun Mahallesi'ndeki Hasan-Nuriye...

KAYSERİ (AA) - AK Parti MKYK Üyesi Yaşar Karayel, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında oyunu Kayseri'de kullandı.Tavlusun Mahallesi'ndeki Hasan-Nuriye Ünlen İlköğretim Okuluna gelen Karayel, anayasa değişikliği için 1569 numaralı sandıkta oy verdi. Karayel, okul bahçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, cumhuriyet tarihinin en önemli halk oylamalarından birinin gerçekleştirildiğini belirtti. Cumhuriyet döneminin 6. halk oylamasının yapıldığını kaydeden Karayel, şunları söyledi: "Beklentimiz 'evet' ile neticelenmesidir. Çok şükür sağsalim, kazasız belasız bir referandum dönemi yaşandı. Herkes fikirlerini söyledi, şimdi fikrini söyleme sırası millettedir. Siyasetçinin hesabı sandıkta görülür. Millet şimdi ne diyecek hep birlikte göreceğiz bunu ama beklentimiz inşallah yüzde 60'a yakın 'evet' oyunun çıkacağıdır. Sandıklarda milletimiz gereğini yapacak, Türkiye yeni bir döneme başlayacaktır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türkiye'ye hayırlı olsun."
KAYSERİ (AA) - AK Parti MKYK Üyesi Yaşar Karayel, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında oyunu Kayseri'de kullandı.Tavlusun Mahallesi'ndeki Hasan-Nuriye...

KAYSERİ (AA) - AK Parti MKYK Üyesi Yaşar Karayel, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasında oyunu Kayseri'de kullandı.

Tavlusun Mahallesi'ndeki Hasan-Nuriye Ünlen İlköğretim Okuluna gelen Karayel, anayasa değişikliği için 1569 numaralı sandıkta oy verdi.

Karayel, okul bahçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, cumhuriyet tarihinin en önemli halk oylamalarından birinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Cumhuriyet döneminin 6. halk oylamasının yapıldığını kaydeden Karayel, şunları söyledi:

"Beklentimiz 'evet' ile neticelenmesidir. Çok şükür sağsalim, kazasız belasız bir referandum dönemi yaşandı. Herkes fikirlerini söyledi, şimdi fikrini söyleme sırası millettedir. Siyasetçinin hesabı sandıkta görülür. Millet şimdi ne diyecek hep birlikte göreceğiz bunu ama beklentimiz inşallah yüzde 60'a yakın 'evet' oyunun çıkacağıdır.

Sandıklarda milletimiz gereğini yapacak, Türkiye yeni bir döneme başlayacaktır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türkiye'ye hayırlı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.