pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Milletvekili Soysal:

24.03.2017 - 11:38, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:38
 

Ak Parti Milletvekili Soysal:

"Sorgun'a veterinerlik fakültesi kurulacak"

YOZGAT (AA) – AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kaymakam Altınpınar ile ilçeye yapılan yatırımlar, projeler konusunda sohbet eden milletvekili Soysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun'a yapılan yeni hastanede çalışmalarının neredeyse tamamlandığını, şu anda bazı birimlerin hizmet vermeye başladığını ifade etti. Sorgun’a yapılacak olan yeni hükümet konağı ile ilgili bilgi veren Soysal, "Şu an hizmet veren hükümet konağı hem yetersiz kalıyor, hem de ilçemize yakışmıyor. Yeni hükümet konağı ile ilgili çalışmalarımız son aşamada. İnşallah en yakın bir sürede TMO binasının bulunduğu alanda yeni hükümet binamızın inşaatına başlayacağız." dedi.Sorgun’a kurulacak olan Veterinerlik Fakültesinin Bakanlar Kurulu'nda onaylandığına işaret eden Soysal, şunları söyledi:"Bildiğiniz gibi Bozok Üniversitesi Senatosu Sorgun’a Veterinerlik Fakültesi kurma kararı almış ve konuyla ilgili YÖK’e başvuruda bulunmuştu. Bu başvurunun YÖK tarafından kabul edilmesinin ardından, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın onayıyla bu yöndeki talep Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu gündemine geldi. Veterinerlik Fakültesi’nin Sorgun’a kurulması yönündeki karar oybirliğiyle alındı."Kaymakam Altınpınar da ziyaretlerinden dolayı milletvekili Soysal'a teşekkür etti. Ziyarete İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Dıvrak, Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur ve AK Parti ilçe yöneticileri katıldı.
"Sorgun'a veterinerlik fakültesi kurulacak"

YOZGAT (AA) – AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kaymakam Altınpınar ile ilçeye yapılan yatırımlar, projeler konusunda sohbet eden milletvekili Soysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sorgun'a yapılan yeni hastanede çalışmalarının neredeyse tamamlandığını, şu anda bazı birimlerin hizmet vermeye başladığını ifade etti.

Sorgun’a yapılacak olan yeni hükümet konağı ile ilgili bilgi veren Soysal, "Şu an hizmet veren hükümet konağı hem yetersiz kalıyor, hem de ilçemize yakışmıyor. Yeni hükümet konağı ile ilgili çalışmalarımız son aşamada. İnşallah en yakın bir sürede TMO binasının bulunduğu alanda yeni hükümet binamızın inşaatına başlayacağız." dedi.

Sorgun’a kurulacak olan Veterinerlik Fakültesinin Bakanlar Kurulu'nda onaylandığına işaret eden Soysal, şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi Bozok Üniversitesi Senatosu Sorgun’a Veterinerlik Fakültesi kurma kararı almış ve konuyla ilgili YÖK’e başvuruda bulunmuştu. Bu başvurunun YÖK tarafından kabul edilmesinin ardından, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın onayıyla bu yöndeki talep Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu gündemine geldi. Veterinerlik Fakültesi’nin Sorgun’a kurulması yönündeki karar oybirliğiyle alındı."

Kaymakam Altınpınar da ziyaretlerinden dolayı milletvekili Soysal'a teşekkür etti.

Ziyarete İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Dıvrak, Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur ve AK Parti ilçe yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.