pendik escort bayan
ak

Ak Parti Milletvekili Karacan'dan Ziyaret

13.10.2018 - 15:03, Güncelleme: 13.10.2018 - 15:03
 

Ak Parti Milletvekili Karacan'dan Ziyaret

AK Parti Milletvekili Harun Karacan, Ertuğrul Gazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Ertuğrul Gazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonunu ziyaret etti.Ziyarette, Yörük Türkmen Derneği'nin sorunları ve talepleri ele alındı.Milletvekili Karacan, burada yaptığı konuşmada, "Ben buraya seçimden seçime gelen bir kardeşiniz değilim, iyi gününüzde de kötü gününüzde de sizlerin yanında olan birisiyim. Bugün sizlerle sohbet etmek, sorunlarınızı ve taleplerinizi dinlemeye geldim." ifadelerini kullandı.Taleplerin aktarıldığı toplantıda Federasyon Başkanı Halil Türkan, Karacan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AK Parti Milletvekili Harun Karacan, Ertuğrul Gazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Ertuğrul Gazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonunu ziyaret etti.

Ziyarette, Yörük Türkmen Derneği'nin sorunları ve talepleri ele alındı.

Milletvekili Karacan, burada yaptığı konuşmada, "Ben buraya seçimden seçime gelen bir kardeşiniz değilim, iyi gününüzde de kötü gününüzde de sizlerin yanında olan birisiyim. Bugün sizlerle sohbet etmek, sorunlarınızı ve taleplerinizi dinlemeye geldim." ifadelerini kullandı.

Taleplerin aktarıldığı toplantıda Federasyon Başkanı Halil Türkan, Karacan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.