pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Milletvekili Dursun'dan İşkur a Ziyaret

06.10.2015 - 22:02, Güncelleme: 06.10.2015 - 22:02
 

Ak Parti Milletvekili Dursun'dan İşkur a Ziyaret

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal'ı ziyaret ederek, Sivas'ta oluşan iş gücü hareketliliğinden dolayı tebrik etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal'ı ziyaret ederek, Sivas'ta oluşan iş gücü hareketliliğinden dolayı tebrik etti. Çalışma ve İş Kurumu’nun Sivas’ta güzel çalışmalar yaptığını belirten Milletvekili Selim Dursun; işsizliğin ortadan kalkması ve işgücü oluşması için gereken bütün adımların atılacağını söyledi. Çalışma ve İş Kurumu’nun işsizliğin önlenmesi ve sanayinin gelişimi açısından önemli bir görev üstlendiğini kaydeden AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun; “Sivas Çalışma ve İş Kurumu gerek Müdürü gerekse personeliyle bir bütün halinde heyecanla çalışıyor. Bunu görmemek mümkün değil. İşsizliğin önlenmesi için hazırlanan projeler, işsizliğin önlenmesine büyük oranda katkı sağlıyor. Hükümetimizin Engelliler ve Girişimciler için önemli oranda desteği var. Proje üreten ve kendi işini kurmak isteyen her vatandaşımıza destek veriliyor. Bu avantajı vatandaşlarımız çok iyi değerlendirmeli ve Sivas’ta bir iş gücü oluşturmalıdır. Biz Sivas Milletvekili olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız ve Sivas’ta işsizliğin ortadan kalkması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal ise; bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da işsizin, girişimcinin ve işverenin yanında olarak köprü görevi görmeye devam edeceklerini söyledi. İl Müdürü Köksal; “Hükümetin işsiz ve girişimcilere yönelik olarak düzenlediği programlardan Sivas’ın da pay alması için çalışmalar yapıyoruz. Şu anda aktif olarak kayıtları devam eden 2 Bin 500 kişilik Toplum Yararına Projemiz (TYP)bulunuyor. Bu çalışmamız Merkez ve İlçelerimizde personel ihtiyacını karşılayacak ve kurumlardaki iş yükü hafifleyecek. İşsizler için de can suyu görevi görecek. Ancak biz Sivas’ta sanayinin gelişmesi için atılımlarda bulunmalıyız. Sanayimizi geliştirmeliyiz ve kalifiye eleman olma yolunda kararlar almalıyız. Ayrıca girişimcilerimiz için önemli destek ve hibelerimiz var. Girişimci kardeşlerimizin özellikle bunu değerlendirmesini istiyoruz. Bu dönemde engelli kardeşlerimiz için Hükümetimizin hazırladığı programlar var. Biz bütün engelli kardeşlerimizin bu programdan yararlanıp kendi işini kurmasını istiyoruz” dedi. Ziyaretin ardından AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Sivas Çalışma ve İş Kurumu personeli ile tokalaşarak 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde destek istedi. – Sivas 
AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal'ı ziyaret ederek, Sivas'ta oluşan iş gücü hareketliliğinden dolayı tebrik etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal'ı ziyaret ederek, Sivas'ta oluşan iş gücü hareketliliğinden dolayı tebrik etti. Çalışma ve İş Kurumu’nun Sivas’ta güzel çalışmalar yaptığını belirten Milletvekili Selim Dursun; işsizliğin ortadan kalkması ve işgücü oluşması için gereken bütün adımların atılacağını söyledi.

 

Çalışma ve İş Kurumu’nun işsizliğin önlenmesi ve sanayinin gelişimi açısından önemli bir görev üstlendiğini kaydeden AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun; “Sivas Çalışma ve İş Kurumu gerek Müdürü gerekse personeliyle bir bütün halinde heyecanla çalışıyor. Bunu görmemek mümkün değil. İşsizliğin önlenmesi için hazırlanan projeler, işsizliğin önlenmesine büyük oranda katkı sağlıyor. Hükümetimizin Engelliler ve Girişimciler için önemli oranda desteği var. Proje üreten ve kendi işini kurmak isteyen her vatandaşımıza destek veriliyor. Bu avantajı vatandaşlarımız çok iyi değerlendirmeli ve Sivas’ta bir iş gücü oluşturmalıdır. Biz Sivas Milletvekili olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız ve Sivas’ta işsizliğin ortadan kalkması için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nurettin Köksal ise; bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da işsizin, girişimcinin ve işverenin yanında olarak köprü görevi görmeye devam edeceklerini söyledi. İl Müdürü Köksal; “Hükümetin işsiz ve girişimcilere yönelik olarak düzenlediği programlardan Sivas’ın da pay alması için çalışmalar yapıyoruz. Şu anda aktif olarak kayıtları devam eden 2 Bin 500 kişilik Toplum Yararına Projemiz (TYP)bulunuyor. Bu çalışmamız Merkez ve İlçelerimizde personel ihtiyacını karşılayacak ve kurumlardaki iş yükü hafifleyecek. İşsizler için de can suyu görevi görecek. Ancak biz Sivas’ta sanayinin gelişmesi için atılımlarda bulunmalıyız. Sanayimizi geliştirmeliyiz ve kalifiye eleman olma yolunda kararlar almalıyız. Ayrıca girişimcilerimiz için önemli destek ve hibelerimiz var. Girişimci kardeşlerimizin özellikle bunu değerlendirmesini istiyoruz. Bu dönemde engelli kardeşlerimiz için Hükümetimizin hazırladığı programlar var. Biz bütün engelli kardeşlerimizin bu programdan yararlanıp kendi işini kurmasını istiyoruz” dedi.

 

Ziyaretin ardından AK Parti Sivas Milletvekili Selim Dursun, Sivas Çalışma ve İş Kurumu personeli ile tokalaşarak 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde destek istedi. – Sivas 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.