pendik escort bayan
ak

Ak Parti Kızılcahamam'da Temayül Yoklaması Yapıldı

17.08.2017 - 15:43, Güncelleme: 17.08.2017 - 15:43
 

Ak Parti Kızılcahamam'da Temayül Yoklaması Yapıldı

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatında temayül yoklaması yapıldı.AK Parti İlçe Başkanlığı için yapılacak kongre öncesi, Kızılcahamam...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatında temayül yoklaması yapıldı.AK Parti İlçe Başkanlığı için yapılacak kongre öncesi, Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda tamayül yoklaması gerçekleştirildi.Sefa Yıldırım'ın yeniden aday olmayacağı genel kurul öncesinde yoklamaya katılanlar, kendilerine dağıtılan formlara ilçe başkanı olarak görmek istediği 3 ismi yazdı.AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Yıldırım, yaptığı açıklamada 14 yıllık görev süresinde üzerine düşen görevleri eksiksiz yapmaya çalıştığını ve gururlu olduğunu söyledi. AK Parti'nin üç dönem kuralı sebebiyle görevini başka bir arkadaşına devredeceğini kaydeden Yıldırım, "İlçemize ve partimize hayırlı olmasını dilerim." dedi.
ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatında temayül yoklaması yapıldı.AK Parti İlçe Başkanlığı için yapılacak kongre öncesi, Kızılcahamam...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam ilçe teşkilatında temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti İlçe Başkanlığı için yapılacak kongre öncesi, Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda tamayül yoklaması gerçekleştirildi.

Sefa Yıldırım'ın yeniden aday olmayacağı genel kurul öncesinde yoklamaya katılanlar, kendilerine dağıtılan formlara ilçe başkanı olarak görmek istediği 3 ismi yazdı.

AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Yıldırım, yaptığı açıklamada 14 yıllık görev süresinde üzerine düşen görevleri eksiksiz yapmaya çalıştığını ve gururlu olduğunu söyledi.

AK Parti'nin üç dönem kuralı sebebiyle görevini başka bir arkadaşına devredeceğini kaydeden Yıldırım, "İlçemize ve partimize hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.