pendik escort bayan
ak

Ak Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Kongresi

15.12.2017 - 19:43, Güncelleme: 15.12.2017 - 19:43
 

Ak Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Kongresi

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na Taha Sarı seçildi.Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na Taha Sarı seçildi.Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen kongreye, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız ve davetliler katıldı.Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın mesajının sinevizyonda gösterildiği kongrede, Başbakan Binali Yıldırım'ın da mesajı okundu.Kongredeki seçimlerde, Taha Sarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.
ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na Taha Sarı seçildi.Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na Taha Sarı seçildi.

Kızılcahamam Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonu'nda düzenlenen kongreye, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız ve davetliler katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın mesajının sinevizyonda gösterildiği kongrede, Başbakan Binali Yıldırım'ın da mesajı okundu.

Kongredeki seçimlerde, Taha Sarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.