pendik escort bayan
ak

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli:

14.08.2018 - 11:58, Güncelleme: 14.08.2018 - 11:58
 

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli:

"Türkiye güçlü bir ülkedir. Ekonomisiyle, birlik ve beraberliğiyle inşallah üzerimize oynanan oyunları da en kısa sürede atlatacağız"

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, güçlü Türkiye'nin, ekonomisi, birliği ve beraberliğiyle üzerine oynanan oyunları en kısa sürede atlatacağını söyledi.Kendirli, Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün Kırşehir Ticaret Borsası'nda düzenlediği damızlık düve dağıtımı töreninde yaptığı konuşmada, 16 yıllık AK Parti iktidarlarında tarım ve hayvancılıktan elde edilen gelirin 6 kat arttığını, Kırşehir'in de bundan gerekli desteği aldığını ifade etti.Kırşehir'de Genç Çiftçi Projesi kapsamında 3 yılda 12 milyon liralık destek sağlandığını belirten Kendirli, verilen diğer destekler ve açıklanan programlarla il genelinde 200 başın üzerinde küçük ve büyükbaş besi hayvanı potansiyeline ulaşıldığını vurguladı.Son günlerdeki gelişmelere de değinen Kendirli, Türkiye'nin 16 yılda elde ettiği üretim ve kazanımların bazı ülkeleri rahatsız ettiğini dile getirdi.Büyüme ve üretimin devam edeceğini, Türkiye'nin bölgesinde daha güçlü olacağını anlatan Kendirli, şunları kaydetti:"Yeni süreçte ekonomik anlamda üzerimize geliyorlar. Allah'ın izniyle bu millet bunların çok daha büyüklerini birlik ve beraberlikle yerle yeksan etti. Elin tersiyle defetti gitti. Türkiye güçlü bir ülkedir. Ekonomisiyle, birlik ve beraberliğiyle inşallah üzerimize oynanan oyunları da en kısa sürede atlatacağız. Döviz üzerinden, dolar üzerinden yaptıkları spekülasyon karşısında milletimizin desteği için teşekkür ediyorum. Milletimiz sıkıntının nereden geldiğini çok iyi biliyor. Bu oyunlar bitmeyecek. Bu yüzden bizim daha fazla birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimizle bütün sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Önümüzdeki süreçte daha güçlü, daha zengin ve daha müreffeh bir ülkeyi hep beraber inşa ederek yolumuza devam edeceğiz."
"Türkiye güçlü bir ülkedir. Ekonomisiyle, birlik ve beraberliğiyle inşallah üzerimize oynanan oyunları da en kısa sürede atlatacağız"

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, güçlü Türkiye'nin, ekonomisi, birliği ve beraberliğiyle üzerine oynanan oyunları en kısa sürede atlatacağını söyledi.

Kendirli, Kırşehir Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün Kırşehir Ticaret Borsası'nda düzenlediği damızlık düve dağıtımı töreninde yaptığı konuşmada, 16 yıllık AK Parti iktidarlarında tarım ve hayvancılıktan elde edilen gelirin 6 kat arttığını, Kırşehir'in de bundan gerekli desteği aldığını ifade etti.

Kırşehir'de Genç Çiftçi Projesi kapsamında 3 yılda 12 milyon liralık destek sağlandığını belirten Kendirli, verilen diğer destekler ve açıklanan programlarla il genelinde 200 başın üzerinde küçük ve büyükbaş besi hayvanı potansiyeline ulaşıldığını vurguladı.

Son günlerdeki gelişmelere de değinen Kendirli, Türkiye'nin 16 yılda elde ettiği üretim ve kazanımların bazı ülkeleri rahatsız ettiğini dile getirdi.

Büyüme ve üretimin devam edeceğini, Türkiye'nin bölgesinde daha güçlü olacağını anlatan Kendirli, şunları kaydetti:

"Yeni süreçte ekonomik anlamda üzerimize geliyorlar. Allah'ın izniyle bu millet bunların çok daha büyüklerini birlik ve beraberlikle yerle yeksan etti. Elin tersiyle defetti gitti. Türkiye güçlü bir ülkedir. Ekonomisiyle, birlik ve beraberliğiyle inşallah üzerimize oynanan oyunları da en kısa sürede atlatacağız. Döviz üzerinden, dolar üzerinden yaptıkları spekülasyon karşısında milletimizin desteği için teşekkür ediyorum. Milletimiz sıkıntının nereden geldiğini çok iyi biliyor. Bu oyunlar bitmeyecek. Bu yüzden bizim daha fazla birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimizle bütün sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Önümüzdeki süreçte daha güçlü, daha zengin ve daha müreffeh bir ülkeyi hep beraber inşa ederek yolumuza devam edeceğiz."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.