pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Kırşehir İl Başkanlığından Huzur Evine Ziyaret

19.03.2018 - 15:03, Güncelleme: 19.03.2018 - 15:03
 

Ak Parti Kırşehir İl Başkanlığından Huzur Evine Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, AK Parti yöneticileri Kırşehir Huzurevi'ni ziyaret etti.İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Sosyal Politikalar...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, AK Parti yöneticileri Kırşehir Huzurevi'ni ziyaret etti.İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Sosyal Politikalar Başkanı Kenan Yağmur ve beraberindeki heyet, huzur evindeki yaşlılar ile görüşerek, istek ve taleplerini aldı. Ziyaretin ardından konuşan Yağmur, Türkiye'nin sosyal devlet anlayışı ile hareket ettiğini, devletin şefkat ve merhamet elini yaşlılar başta olmak üzere herkese uzattığını dile getirdi. Hayatlarını, emeklerini, ailesine, milletine, ülkesine adamış yaşlılara yardım etmenin herkes için toplumsal bir görev olduğunu ifade eden Yağmur, şunları kaydetti:"Ne mutlu ki millet olarak, yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir geleneğin mensubuyuz. Bu geleneğin, bu kültürün, bu anlayışın sürdürülmesi, hem aile bağlarımızın, hem toplumsal dokumuzun, hem de geleceğimizin muhafazası bakımından hayati bir önem taşımaktadır. Unutmayalım ki, yaşlı insanlarımız, milletimizin belleğidir. Onlar, dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören, geçmişte elde ettikleri tecrübelerle geleceğimize ışık tutuyorlar. Genç nesillerimiz, sadece yılın belli günlerinde değil, yılın tamamında yaşlılarımıza hürmet göstermelerini, onlardan ilgiyi esirgememelerini özellikle hatırlatıyoruz."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, AK Parti yöneticileri Kırşehir Huzurevi'ni ziyaret etti.İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Sosyal Politikalar...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, AK Parti yöneticileri Kırşehir Huzurevi'ni ziyaret etti.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Sosyal Politikalar Başkanı Kenan Yağmur ve beraberindeki heyet, huzur evindeki yaşlılar ile görüşerek, istek ve taleplerini aldı.

Ziyaretin ardından konuşan Yağmur, Türkiye'nin sosyal devlet anlayışı ile hareket ettiğini, devletin şefkat ve merhamet elini yaşlılar başta olmak üzere herkese uzattığını dile getirdi.

Hayatlarını, emeklerini, ailesine, milletine, ülkesine adamış yaşlılara yardım etmenin herkes için toplumsal bir görev olduğunu ifade eden Yağmur, şunları kaydetti:

"Ne mutlu ki millet olarak, yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir geleneğin mensubuyuz. Bu geleneğin, bu kültürün, bu anlayışın sürdürülmesi, hem aile bağlarımızın, hem toplumsal dokumuzun, hem de geleceğimizin muhafazası bakımından hayati bir önem taşımaktadır. Unutmayalım ki, yaşlı insanlarımız, milletimizin belleğidir. Onlar, dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören, geçmişte elde ettikleri tecrübelerle geleceğimize ışık tutuyorlar. Genç nesillerimiz, sadece yılın belli günlerinde değil, yılın tamamında yaşlılarımıza hürmet göstermelerini, onlardan ilgiyi esirgememelerini özellikle hatırlatıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.