pendik escort bayan
ak

Ak Parti Kırıkkale İl Kongresi

17.12.2017 - 19:28, Güncelleme: 17.12.2017 - 19:28
 

Ak Parti Kırıkkale İl Kongresi

Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı kongrede, Dağdelen, yeniden İl Başkanlığına seçildi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına Nuh Dağdelen yeniden seçildi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımıyla 17 Ağustos Başpınar Spor Salonu'nda yapıldı. Kongrede, tek listeyle yapılan seçimle Dağdelen yeniden il başkanlığına seçildi. Kongreye, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de katıldı.
Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı kongrede, Dağdelen, yeniden İl Başkanlığına seçildi

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığına Nuh Dağdelen yeniden seçildi.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılımıyla 17 Ağustos Başpınar Spor Salonu'nda yapıldı.

Kongrede, tek listeyle yapılan seçimle Dağdelen yeniden il başkanlığına seçildi.

Kongreye, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.