pendik escort bayan
ak

Ak Parti Kayseri Milletvekili Yıldız:

26.03.2017 - 18:18, Güncelleme: 26.03.2017 - 18:18
 

Ak Parti Kayseri Milletvekili Yıldız:

"(Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray'dan ihraç edilmemesi) Ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüm ama şu anda Galatasaray'ın almış olduğu bu kararın beni Galatasaray'dan uzaklaştırdığını söylemeliyim"

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray’dan ihraç edilmemesiyle ilgili, "Ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüm, ama şu anda Galatasaray'ın almış olduğu bu kararın beni Galatasaray'dan uzaklaştırdığını söylemeliyim." dedi.Partisince düzenlenen çeşitli programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatını ziyaretinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.Yıldız, FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray’dan ihraç edilmemesini eleştirdi.FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi farklı siyasi görüşteki vatandaşların meydanlara inerek ülkesine sahip çıktığını, tüm görüş ve renkler arasında birlik ve beraberlik oluştuğunu ifade eden Yıldız, Galatasaray yönetiminin aldığı kararın vicdanları yaraladığını kaydetti.Yıldız, şöyle konuştu:"Biz, 15 Temmuz'da meydanlara çıkarken yanımızdakine 'Sen hangi partidensin veya hangi takımdansın' diye sormadık, yalnızca Türkiye'nin birlik ve beraberliğini düşündük. Açıkçası ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüğümü söylemem lazım ama şu anda Galatasaray’ın bu kararı, Galatasaray’dan uzaklaştırdığını söylemeliyim. Herhangi bir partiden olabilir ama hiçbir şekilde Türkiye’nin 15 Temmuz tehdidine kayıtsız kalamaz. Galatasaray’ın aldığı bu karar bununla alakalı kayıtsızlığı gösteren bir karardır. Buna oy verenler de vermeyenler de oldu ama bu kararla ilgili oy verenlerin toplum vicdanını, özellikle taraftarlarını yaraladığını bilmelerini istiyorum."Daha sonra Ürgüplülerle buluşmak üzere Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programa katılan Yıldız, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu anlattı.Sistem değişikliğine gidilmesinin Türkiye için gereklilik olduğunu belirten Yıldız, milletin en doğru kararı alacağına inandığını dile getirdi.Yıldız, "Milletimize güvenimiz tam, vicdanına ve aklına güvendiğimiz milletimizle beraber bu yola devam edeceğiz. Bir sistem değişikliğiyle alakalı konuşuyoruz. Bu, yalnızca AK Parti'nin meselesi değildir. Önümüzdeki 3 hafta içerisinde 'evet' oylarını bir miktar daha artacağını düşünüyorum." dedi.
"(Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray'dan ihraç edilmemesi) Ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüm ama şu anda Galatasaray'ın almış olduğu bu kararın beni Galatasaray'dan uzaklaştırdığını söylemeliyim"

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray’dan ihraç edilmemesiyle ilgili, "Ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüm, ama şu anda Galatasaray'ın almış olduğu bu kararın beni Galatasaray'dan uzaklaştırdığını söylemeliyim." dedi.

Partisince düzenlenen çeşitli programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Teşkilatını ziyaretinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yıldız, FETÖ soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı verilen Hakan Şükür ve Arif Erdem’in Galatasaray’dan ihraç edilmemesini eleştirdi.

FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi farklı siyasi görüşteki vatandaşların meydanlara inerek ülkesine sahip çıktığını, tüm görüş ve renkler arasında birlik ve beraberlik oluştuğunu ifade eden Yıldız, Galatasaray yönetiminin aldığı kararın vicdanları yaraladığını kaydetti.

Yıldız, şöyle konuştu:

"Biz, 15 Temmuz'da meydanlara çıkarken yanımızdakine 'Sen hangi partidensin veya hangi takımdansın' diye sormadık, yalnızca Türkiye'nin birlik ve beraberliğini düşündük. Açıkçası ben çocukluğumda Galatasaraylı olarak büyüdüğümü söylemem lazım ama şu anda Galatasaray’ın bu kararı, Galatasaray’dan uzaklaştırdığını söylemeliyim. Herhangi bir partiden olabilir ama hiçbir şekilde Türkiye’nin 15 Temmuz tehdidine kayıtsız kalamaz. Galatasaray’ın aldığı bu karar bununla alakalı kayıtsızlığı gösteren bir karardır. Buna oy verenler de vermeyenler de oldu ama bu kararla ilgili oy verenlerin toplum vicdanını, özellikle taraftarlarını yaraladığını bilmelerini istiyorum."

Daha sonra Ürgüplülerle buluşmak üzere Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programa katılan Yıldız, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının Türkiye'nin geleceği açısından önemli olduğunu anlattı.

Sistem değişikliğine gidilmesinin Türkiye için gereklilik olduğunu belirten Yıldız, milletin en doğru kararı alacağına inandığını dile getirdi.

Yıldız, "Milletimize güvenimiz tam, vicdanına ve aklına güvendiğimiz milletimizle beraber bu yola devam edeceğiz. Bir sistem değişikliğiyle alakalı konuşuyoruz. Bu, yalnızca AK Parti'nin meselesi değildir. Önümüzdeki 3 hafta içerisinde 'evet' oylarını bir miktar daha artacağını düşünüyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.