pendik escort bayan
ak

Ak Parti Kayseri İl İstişare Toplantısı

18.02.2018 - 17:43, Güncelleme: 18.02.2018 - 17:43
 

Ak Parti Kayseri İl İstişare Toplantısı

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, il başkanlığında...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, il başkanlığında yapılan istişare toplantısında, gelecek hafta yapılacak il kongresi hazırlıkları ele alındı. AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, yaptığı konuşmada, gelecek hafta Kayseri'ye yakışır, güzel bir kongre yapacaklarına inandığını ifade ederek, "İnşallah Sayın Başbakanımıza, Türkiye’nin en iyi salonlarından birinde, en iyi kongrelerden bir tanesini yaparak çalışmamızı noktalayacağız." değerlendirmesinde bulundu. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise 24 Şubat Cumartesi günü yapılacak kongreye tüm Kayserilileri davet ettiklerini ifade etti. Toplantıya, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu ve Hülya Nergis Atçı ile AK Parti il yönetimi ve 16 ilçenin ilçe başkanları da katıldı.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, il başkanlığında...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, il başkanlığında yapılan istişare toplantısında, gelecek hafta yapılacak il kongresi hazırlıkları ele alındı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, yaptığı konuşmada, gelecek hafta Kayseri'ye yakışır, güzel bir kongre yapacaklarına inandığını ifade ederek, "İnşallah Sayın Başbakanımıza, Türkiye’nin en iyi salonlarından birinde, en iyi kongrelerden bir tanesini yaparak çalışmamızı noktalayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ise 24 Şubat Cumartesi günü yapılacak kongreye tüm Kayserilileri davet ettiklerini ifade etti.

Toplantıya, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu ve Hülya Nergis Atçı ile AK Parti il yönetimi ve 16 ilçenin ilçe başkanları da katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.