pendik escort bayan
ak

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Özden:

16.08.2017 - 15:28, Güncelleme: 16.08.2017 - 15:28
 

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Özden:

"Melikgazi, Bünyan, Yahyalı, Yeşilhisar, Hacılar ve Talas ilçe başkanlarımız yeni yapılanma çerçevesinde kongrede aday olmayacaklar"

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden partisinin kongre sürecini değerlendirdi.Başkan Özden, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'de önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan ilçe kongrelerinde Kayseri'de 6 ilçe başkanının görevlerine devam etmeyeceğini kaydetti.Bu konuyla ilgili sosyal medyada aslı astarı olmayan bilgiler dolaştığını vatandaşların kendilerinin yaptığı açıklamalara itibar etmesi gerektiğini ifade eden Özden, açıklamasına şöyle devam etti:"Genel merkezin takdiri ve ilçe başkanlarımızın görüşleri doğrultusunda 6 ilçe başkanımız kongreye kadar görevlerinin başında olacaklar ve kongrede aday olmayacaklarını bildirdiler. Melikgazi, Bünyan, Yahyalı, Yeşilhisar, Hacılar ve Talas ilçe başkanlarımız yeni yapılanma çerçevesinde kongrede aday olmayacaklar. Sosyal medyada yayılan haberlerin değilde AK Parti İl Başkanlığımızın haberlerine itibar edilmelidir. Bizler görevimizin başındayız. Kimsenin telaşlanmasına ya da farklı yorumlar çıkartmasına gerek yok."
"Melikgazi, Bünyan, Yahyalı, Yeşilhisar, Hacılar ve Talas ilçe başkanlarımız yeni yapılanma çerçevesinde kongrede aday olmayacaklar"

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden partisinin kongre sürecini değerlendirdi.

Başkan Özden, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'de önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan ilçe kongrelerinde Kayseri'de 6 ilçe başkanının görevlerine devam etmeyeceğini kaydetti.

Bu konuyla ilgili sosyal medyada aslı astarı olmayan bilgiler dolaştığını vatandaşların kendilerinin yaptığı açıklamalara itibar etmesi gerektiğini ifade eden Özden, açıklamasına şöyle devam etti:

"Genel merkezin takdiri ve ilçe başkanlarımızın görüşleri doğrultusunda 6 ilçe başkanımız kongreye kadar görevlerinin başında olacaklar ve kongrede aday olmayacaklarını bildirdiler. Melikgazi, Bünyan, Yahyalı, Yeşilhisar, Hacılar ve Talas ilçe başkanlarımız yeni yapılanma çerçevesinde kongrede aday olmayacaklar.

Sosyal medyada yayılan haberlerin değilde AK Parti İl Başkanlığımızın haberlerine itibar edilmelidir. Bizler görevimizin başındayız. Kimsenin telaşlanmasına ya da farklı yorumlar çıkartmasına gerek yok."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.