pendik escort bayan
ak

Ak Parti Kadın Kollarının Adsm Ziyareti

22.11.2016 - 15:28, Güncelleme: 22.11.2016 - 15:28
 

Ak Parti Kadın Kollarının Adsm Ziyareti

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini (ADSM) ziyaret...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini (ADSM) ziyaret etti.20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette ADSM Başhekimi Murat Alp ile görüşen Başkan Kutlar ve beraberindeki heyet diş hekimleri ve merkez çalışanlarına karanfil dağıttı.Kutlar, insan sağlığının önemli bir parçası konumundaki ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşmasında özveri ile görev yapan diş hekimleri günü nedeniyle bu programın organize edildiğini belirterek, "Çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak diş hekimlerinin yanı sıra hepimizin ortak sorumluluğudur." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini (ADSM) ziyaret...

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini (ADSM) ziyaret etti.

20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette ADSM Başhekimi Murat Alp ile görüşen Başkan Kutlar ve beraberindeki heyet diş hekimleri ve merkez çalışanlarına karanfil dağıttı.

Kutlar, insan sağlığının önemli bir parçası konumundaki ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşmasında özveri ile görev yapan diş hekimleri günü nedeniyle bu programın organize edildiğini belirterek, "Çocukluk çağından itibaren verilecek eğitimlerle ağız ve diş sağlığının korunması alışkanlığını yeni nesillere kazandırmak, toplumsal bilincin oluşması ve geliştirilmesini sağlamak diş hekimlerinin yanı sıra hepimizin ortak sorumluluğudur." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.