pendik escort bayan
ak

Ak Parti Kadın Kolları Üyelerinden Beylikova'ya Ziyaret

11.01.2019 - 13:53, Güncelleme: 11.01.2019 - 13:53
 

Ak Parti Kadın Kolları Üyelerinden Beylikova'ya Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikova ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.AK...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikova ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Yalçın ve yönetimi, partisinin ilçe teşkilatıyla bir araya geldikten sonra Beylikova Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve ilçede yeni doğum yapan aileleri ziyaret etti.Açıklamada görüşlerine yer verilen Yalçın, sadece seçim döneminde değil, her zaman hemşehrilerinin yanında olduklarını belirterek, vatandaşların sorunlarını dinlemenin ve hastalıklarında, mutluluklarında onlarla beraber olmanın önemine değindi.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikova ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.AK...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikova ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Yalçın ve yönetimi, partisinin ilçe teşkilatıyla bir araya geldikten sonra Beylikova Devlet Hastanesinde yatan hastaları ve ilçede yeni doğum yapan aileleri ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yalçın, sadece seçim döneminde değil, her zaman hemşehrilerinin yanında olduklarını belirterek, vatandaşların sorunlarını dinlemenin ve hastalıklarında, mutluluklarında onlarla beraber olmanın önemine değindi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.