pendik escort bayan
ak

Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları

20.09.2018 - 16:28, Güncelleme: 20.09.2018 - 16:28
 

Ak Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantıları, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinde gerçekleştirildi. AK Parti Eskişehir Milletvekili...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantıları, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinde gerçekleştirildi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, toplantılarda yaptığı konuşmada, vatandaşların muharrem ayını tebrik etti.Hz. Hüseyin ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Avcı, şunları kaydetti:"Bu vesile ile Kerbela'da Hz. Hüseyin efendimiz ve arkadaşlarının uğruna can verdikleri Hak mücadelesi bugün de değişik biçimlerde devam ediyor ve kıyamete kadar da devam eder. Bize düşen Hakk'ın yanında zalimin karşısında olmaktır. Allah hepimize Hakk'a hizmet yolunda gayret kuvvet versin. 12 Haziran'da Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirdiğimiz mitingde Cumhurbaşkanımız Eskişehir'de bir müjde vermişti ve Eskişehir'i 2019 yılında Türk Dünyası Eğitim Başkenti ilan etmişti. 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği dolayısıyla bu konuda tecrübeliyiz ve Allah'ın izniyle şehrimize çok daha büyük hizmetlerimiz olacak. Bu hizmetlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum." AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan da hükümetin Sivrihisar ilçesinde Toprak Mahsulü Ofisinin siloları, Saat Kulesi, Seyir Balkonu, sokak sağlamlaştırılması ve 250 kişilik yurt yatırım yaptığını anımsatarak, "Bunlar yatırımlarımızın sadece bir kısmıdır. Hizmeti dün yaptık, bugün yapıyoruz, yarın da yapacağız. Seçimlerde çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. 15 belediyeyi de alacağız. Gayret bizden, tevfik Allah'tan. İnşallah mart ayının sonunda Sayın Cumhurbaşkanımıza 15 belediyenin anahtarını teslim edeceğiz. Teşkilatlarımız her daim göreve hazır." dedi.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantıları, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinde gerçekleştirildi. AK Parti Eskişehir Milletvekili...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantıları, Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinde gerçekleştirildi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, toplantılarda yaptığı konuşmada, vatandaşların muharrem ayını tebrik etti.

Hz. Hüseyin ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Avcı, şunları kaydetti:

"Bu vesile ile Kerbela'da Hz. Hüseyin efendimiz ve arkadaşlarının uğruna can verdikleri Hak mücadelesi bugün de değişik biçimlerde devam ediyor ve kıyamete kadar da devam eder. Bize düşen Hakk'ın yanında zalimin karşısında olmaktır. Allah hepimize Hakk'a hizmet yolunda gayret kuvvet versin. 12 Haziran'da Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirdiğimiz mitingde Cumhurbaşkanımız Eskişehir'de bir müjde vermişti ve Eskişehir'i 2019 yılında Türk Dünyası Eğitim Başkenti ilan etmişti. 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği dolayısıyla bu konuda tecrübeliyiz ve Allah'ın izniyle şehrimize çok daha büyük hizmetlerimiz olacak. Bu hizmetlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum."

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan da hükümetin Sivrihisar ilçesinde Toprak Mahsulü Ofisinin siloları, Saat Kulesi, Seyir Balkonu, sokak sağlamlaştırılması ve 250 kişilik yurt yatırım yaptığını anımsatarak, "Bunlar yatırımlarımızın sadece bir kısmıdır. Hizmeti dün yaptık, bugün yapıyoruz, yarın da yapacağız. Seçimlerde çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. 15 belediyeyi de alacağız. Gayret bizden, tevfik Allah'tan. İnşallah mart ayının sonunda Sayın Cumhurbaşkanımıza 15 belediyenin anahtarını teslim edeceğiz. Teşkilatlarımız her daim göreve hazır." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.