pendik escort bayan
ak

AK Parti İl Teşkilatı 'Vefa İftarı'nda buluştu

Siyaset 21.05.2018 - 13:18, Güncelleme: 21.05.2018 - 13:18
 

AK Parti İl Teşkilatı 'Vefa İftarı'nda buluştu

SİVAS'ta AK Parti İl Teşkilatı tarafından "Vefa İftarı" programı düzenlendi.

SİVAS'ta AK Parti İl Teşkilatı tarafından "Vefa İftarı" programı düzenlendi. Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen programa AK Parti Milletvekilleri Habip Soluk ve Selim Dursun, AK Parti İl Başkan Vekili Abdulkadir Demirel, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti milletvekili aday adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkan Vekili Abdulkadir Demirel, "Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışma ve yardımlaşmamızın en üst düzeye çıktığı bu ay, Cenab-ı Allah'ın bize bir ikramıdır. Geçen yıl düzenlediğimiz iftardan bu yana ülkemizde çok gelişme oldu, bunlardan biri de gireceğimiz 24 Haziran seçimi. Açıklanacak olan aday listemiz ne olursa olsun bizler bu listeye sahip çıkarak çalışacağız" dedi.AK Parti Milletvekili Selim Dursun ise, "24 Haziran'a kadar durmak yok, yola devam inşallah. Bu birlik ve beraberlik ruhuyla, bir anlık duraksamaya bile mahal vermememiz gerekiyor. Bugünkü bu coşku ve kalabalık, daha güçlü bir Türkiye'nin göstergesi niteliğinde. AK Parti ve Cumhur İttifakı bu milletin kaderini değiştirecek, coğrafyayı farklılaştıracak. Bundan yana hiç bir şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.Belediye Başkanı Sami Aydın, "Önümüzde gireceğimiz 24 Haziran seçimleriyle birlikte ikinci bir döneme gireceğiz. Yeni bir yönetim sistemiyle tanışacağız. İnşallah yeni bir kalkınma ivmesi kazanacağız. Bugüne kadar emeği ve katkısı olan her bir arkadaşımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da katkılarınız devam edecektir" diye konuştu. FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta AK Parti İl Teşkilatı tarafından "Vefa İftarı" programı düzenlendi.

SİVAS'ta AK Parti İl Teşkilatı tarafından "Vefa İftarı" programı düzenlendi.

Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen programa AK Parti Milletvekilleri Habip Soluk ve Selim Dursun, AK Parti İl Başkan Vekili Abdulkadir Demirel, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti milletvekili aday adayları, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkan Vekili Abdulkadir Demirel, "Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışma ve yardımlaşmamızın en üst düzeye çıktığı bu ay, Cenab-ı Allah'ın bize bir ikramıdır. Geçen yıl düzenlediğimiz iftardan bu yana ülkemizde çok gelişme oldu, bunlardan biri de gireceğimiz 24 Haziran seçimi. Açıklanacak olan aday listemiz ne olursa olsun bizler bu listeye sahip çıkarak çalışacağız" dedi.

AK Parti Milletvekili Selim Dursun ise, "24 Haziran'a kadar durmak yok, yola devam inşallah. Bu birlik ve beraberlik ruhuyla, bir anlık duraksamaya bile mahal vermememiz gerekiyor. Bugünkü bu coşku ve kalabalık, daha güçlü bir Türkiye'nin göstergesi niteliğinde. AK Parti ve Cumhur İttifakı bu milletin kaderini değiştirecek, coğrafyayı farklılaştıracak. Bundan yana hiç bir şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Sami Aydın, "Önümüzde gireceğimiz 24 Haziran seçimleriyle birlikte ikinci bir döneme gireceğiz. Yeni bir yönetim sistemiyle tanışacağız. İnşallah yeni bir kalkınma ivmesi kazanacağız. Bugüne kadar emeği ve katkısı olan her bir arkadaşımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da katkılarınız devam edecektir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

AK Parti İl Teşkilatı 'Vefa İftarı'nda buluştu

AK Parti İl Teşkilatı 'Vefa İftarı'nda buluştu

AK Parti İl Teşkilatı 'Vefa İftarı'nda buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.