pendik escort bayan
ak

Ak Parti İl Başkanı Şahin, Aykut'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

30.05.2014 - 18:09, Güncelleme: 30.05.2014 - 18:09
 

Ak Parti İl Başkanı Şahin, Aykut'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

AK Parti Sivas İl Başkanı Avukat Ziya Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Sivas İl Müdürlüğü'ne atanan Hasan Aykut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün Sivas'ta belirli bir seviyeye geldiğini belirterek, "Geçmişten bu yana gerek devlet, gerek belediye alt yapısı var. AK Parti'de bakanı, milletvekili ile çok yoğun çalışmalar oluyor. Belediyelerimiz de her zaman bunun içerisinde oldu. Birçok ilde huzurevi yokken Sivas'ta huzurevimiz 1989 yılında yardımlarla yapıldı" dedi.   Şahin, sözlerine şöyle devam etti:   "Sivas'ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan sayısı yüksek. Devletin onlara sahip çıkması, ulaşılabilir olması yönünden iyi bir şey ama şehir ekonomisi yönünden de gerçekten üzücü" dedi.   Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aykut ise iş adamlarının desteği ile Şarkışla'ya bir huzurevi yapılması için gerekli protokollerin yapıldığını söyledi. Aykut, ayrıca ilçeye zihinsel yada ortopedik engellilere yönelik rehabilitasyon merkezi de yapılacağını belirtti.   Bu tür merkezlerin Sivas'ta sayısının çoğaltılması gerektiğini belirten Aykut, "Sizlerin de desteği ile ilimizde ki yüzölçümüne ve coğrafyaya bakıldığında verdiğimiz hizmet yelpazesi çok geniş. Kuruluş sayılarını arttırmamız gerekiyor. Bu anlamda da sizden destek bekliyorum. Sizlerden de aldığımız sinerji ve desteklerle inşallah Sivas ilinde sosyal hizmet yelpazesi adı altında ki tüm kurum ve kuruluşların hizmetlerini burada yapacağız" diye konuştu.- SİVAS   haber,sivashaber, sivas haberleri, haber58, SİVAS, sivas ilanları, sivas son dakika,sivas gazeteleri, sivas,SİVAS HABER SİTELERİ, sivasspor,Sivas haberler, Sivas,Sivas firma rehberi,Sivas telefon rehberi,Sivas link bankası,Sivas haber sitesi,Sivas nöbetçi eczaneler, telefon rehberi, Sivas, fakirlik,Tıp Fakültesi, otopsi, soruşturma, ilişki, itiraf, çocuk cinayeti divriği, SİVAS REHBERİM, sivasgazeteleri, Şarkışla'da cinayet, doys sivas, sivas doys, tantunici bahattin, serince çiğ köfte sivas, doys, közz, ziya ziya şahin, ak parti, ziyaret, sivas il teşkilatı, av ziya şahin, sivas Aile,  Sosyal Politikalar, il müdürlüğü, Hasan Aykut Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni       İletişim: sivasbulteni@yandex.com
AK Parti Sivas İl Başkanı Avukat Ziya Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Sivas İl Müdürlüğü'ne atanan Hasan Aykut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün Sivas'ta belirli bir seviyeye geldiğini belirterek, "Geçmişten bu yana gerek devlet, gerek belediye alt yapısı var. AK Parti'de bakanı, milletvekili ile çok yoğun çalışmalar oluyor. Belediyelerimiz de her zaman bunun içerisinde oldu. Birçok ilde huzurevi yokken Sivas'ta huzurevimiz 1989 yılında yardımlarla yapıldı" dedi.

 

Şahin, sözlerine şöyle devam etti:

 

"Sivas'ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan sayısı yüksek. Devletin onlara sahip çıkması, ulaşılabilir olması yönünden iyi bir şey ama şehir ekonomisi yönünden de gerçekten üzücü" dedi.

 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aykut ise iş adamlarının desteği ile Şarkışla'ya bir huzurevi yapılması için gerekli protokollerin yapıldığını söyledi. Aykut, ayrıca ilçeye zihinsel yada ortopedik engellilere yönelik rehabilitasyon merkezi de yapılacağını belirtti.

 

Bu tür merkezlerin Sivas'ta sayısının çoğaltılması gerektiğini belirten Aykut, "Sizlerin de desteği ile ilimizde ki yüzölçümüne ve coğrafyaya bakıldığında verdiğimiz hizmet yelpazesi çok geniş. Kuruluş sayılarını arttırmamız gerekiyor. Bu anlamda da sizden destek bekliyorum. Sizlerden de aldığımız sinerji ve desteklerle inşallah Sivas ilinde sosyal hizmet yelpazesi adı altında ki tüm kurum ve kuruluşların hizmetlerini burada yapacağız" diye konuştu.- SİVAS

 

haber,sivashaber, sivas haberleri, haber58, SİVAS, sivas ilanları, sivas son dakika,sivas gazeteleri, sivas,SİVAS HABER SİTELERİ, sivasspor,Sivas haberler, Sivas,Sivas firma rehberi,Sivas telefon rehberi,Sivas link bankası,Sivas haber sitesi,Sivas nöbetçi eczaneler, telefon rehberi, Sivas, fakirlik,Tıp Fakültesi, otopsi, soruşturma, ilişki, itiraf, çocuk cinayeti divriği, SİVAS REHBERİM, sivasgazeteleri, Şarkışla'da cinayet, doys sivas, sivas doys, tantunici bahattin, serince çiğ köfte sivas, doys, közz, ziya ziya şahin, ak parti, ziyaret, sivas il teşkilatı, av ziya şahin, sivas Aile,  Sosyal Politikalar, il müdürlüğü, Hasan Aykut

Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom


Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

  

 

 İletişim: sivasbulteni@yandex.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.