pendik escort bayan
ak

Ak Parti İl Başkanı Özden, Aday Adaylığı İçin İstifa Etti

26.04.2018 - 10:23, Güncelleme: 26.04.2018 - 10:23
 

Ak Parti İl Başkanı Özden, Aday Adaylığı İçin İstifa Etti

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde aday adayı olmak için görevinden istifa...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde aday adayı olmak için görevinden istifa ettiği bildirildi.AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, parti teşkilatlarında uzun yıllar görev alan Özden'in, resmi istifa dilekçesini İl Başkanlığına sunduğu, 28 Nisan Cumartesi aday adaylığını kamuoyuna duyuracağı aktarıldı.Açıklamada, "İl teşkilatı olarak 14 yıldır partimize vermiş olduğu değerli katkılarından dolayı Hüseyin Cahit Özden'e teşekkür ediyor, aday adaylık sürecinin ülkemize, şehrimize, teşkilatımıza ve kendisine hayırlı olmasını diliyoruz." denildi.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde aday adayı olmak için görevinden istifa...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde aday adayı olmak için görevinden istifa ettiği bildirildi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, parti teşkilatlarında uzun yıllar görev alan Özden'in, resmi istifa dilekçesini İl Başkanlığına sunduğu, 28 Nisan Cumartesi aday adaylığını kamuoyuna duyuracağı aktarıldı.

Açıklamada, "İl teşkilatı olarak 14 yıldır partimize vermiş olduğu değerli katkılarından dolayı Hüseyin Cahit Özden'e teşekkür ediyor, aday adaylık sürecinin ülkemize, şehrimize, teşkilatımıza ve kendisine hayırlı olmasını diliyoruz." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.