pendik escort bayan
ak

Ak Parti İl Başkanı Çopuroğlu Camii Kebir Esnafını Ziyaret Etti

19.10.2018 - 12:18, Güncelleme: 19.10.2018 - 12:18
 

Ak Parti İl Başkanı Çopuroğlu Camii Kebir Esnafını Ziyaret Etti

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Camii Kebir esnafını ziyaret etti.Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çopuroğlu ve yönetim...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Camii Kebir esnafını ziyaret etti.Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayradar'a eşlik ederek Camii Kebir esnafını ziyaret etti. Çopuroğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada önceliklerinin her zaman vatandaşlardan yana olduğunu belirterek, "Bugün de Ahmet Çolakbayrakdar Başkanım ve il yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Camii Kebir esnafımızı ziyaret ettik. Hem sohbet hem de varsa sıkıntılarını dinledik. Bizlerin yapabileceği bir şey olduğunda yanlarında olduğumuzu bir kez daha yeniledik." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Camii Kebir esnafını ziyaret etti.Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çopuroğlu ve yönetim...

KAYSERİ (AA) - AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Camii Kebir esnafını ziyaret etti.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çopuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayradar'a eşlik ederek Camii Kebir esnafını ziyaret etti.

Çopuroğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada önceliklerinin her zaman vatandaşlardan yana olduğunu belirterek, "Bugün de Ahmet Çolakbayrakdar Başkanım ve il yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Camii Kebir esnafımızı ziyaret ettik. Hem sohbet hem de varsa sıkıntılarını dinledik. Bizlerin yapabileceği bir şey olduğunda yanlarında olduğumuzu bir kez daha yeniledik." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.