pendik escort bayan
ak

Ak Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin Gündemi Değerlendirdi

29.10.2015 - 21:30, Güncelleme: 29.10.2015 - 21:30
 

Ak Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin Gündemi Değerlendirdi

AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, halkın 1 Kasım seçimlerinde sandıktan koalisyon çıkmasını istemediğini iddia etti.

AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, halkın 1 Kasım seçimlerinde sandıktan koalisyon çıkmasını istemediğini iddiaa etti. 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte yaşanan süreci halkın iyi analiz ettiğini belirten Şahin, “Bu seçimde inşallah milletimiz AK Parti’ye teveccühünü gösterecek. Toplumdaki eğilimi bu yönde hissediyoruz ve sandıktan AK Parti tek başına çıkacak.” dedi. Şahin; “Bu Pazar günü, seçime gidiyoruz. Bu seçim ciddi anlamda bir kader seçimi olacak. Zira 7 Haziran’da gerçekleştirilen seçimden tek başına iktidar çıkmadı. Koalisyon hükümeti kurulması öngörüldü sandıkta ancak AK Parti’nin bütün partilerle iyi niyetli görüşmelerine rağmen diğer partilerin kendilerince şartlar öne sürmesi sebebiyle koalisyon hükümeti kurulamadı. Hükümet kurulamadığı için de ülke 2015 yılını kaybetmiş oldu. Şimdi 28 bin kilometrekare Sivas toprağında seçim çalışması yapıyoruz. Her köye, her ilçeye, her mahalleye ulaştık. Orada vatandaşlarımızda gördüğümüz, anladığımız, dinlediğimiz husus sandıktan koalisyon çıkması istenmiyor. Sandıktan tek başına iktidar isteniyor ve milletimizin teveccühü, intibası bu yönde. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar çıkar, 2016 ve sonraki yıllar kurtulmuş olur. Zira 2015 yılında tek başına çıkmadığı ve hükümet kurulamadığı için özellikle yabancı yatırımcılar ülkemize istihdam sağlayacak yatırımlar yapmadı. Döviz ve faizler yükseldi. O sebeple de tek başına iktidarın ne kadar önemli olduğu, siyasi istikrarın ne kadar önemli olduğu 7 Haziran’dan sonra net olarak ortaya çıktı. Bu seçimde inşallah milletimiz AK Parti’ye teveccühünü gösterecek. Toplumdaki eğilimi bu yönde hissediyoruz ve sandıktan AK Parti tek başına çıkacak.” İfadelerini kullandı.- Sivas
AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, halkın 1 Kasım seçimlerinde sandıktan koalisyon çıkmasını istemediğini iddia etti.

AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, halkın 1 Kasım seçimlerinde sandıktan koalisyon çıkmasını istemediğini iddiaa etti.

 

7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte yaşanan süreci halkın iyi analiz ettiğini belirten Şahin, “Bu seçimde inşallah milletimiz AK Parti’ye teveccühünü gösterecek. Toplumdaki eğilimi bu yönde hissediyoruz ve sandıktan AK Parti tek başına çıkacak.” dedi.

 

Şahin; “Bu Pazar günü, seçime gidiyoruz. Bu seçim ciddi anlamda bir kader seçimi olacak. Zira 7 Haziran’da gerçekleştirilen seçimden tek başına iktidar çıkmadı. Koalisyon hükümeti kurulması öngörüldü sandıkta ancak AK Parti’nin bütün partilerle iyi niyetli görüşmelerine rağmen diğer partilerin kendilerince şartlar öne sürmesi sebebiyle koalisyon hükümeti kurulamadı. Hükümet kurulamadığı için de ülke 2015 yılını kaybetmiş oldu. Şimdi 28 bin kilometrekare Sivas toprağında seçim çalışması yapıyoruz. Her köye, her ilçeye, her mahalleye ulaştık. Orada vatandaşlarımızda gördüğümüz, anladığımız, dinlediğimiz husus sandıktan koalisyon çıkması istenmiyor. Sandıktan tek başına iktidar isteniyor ve milletimizin teveccühü, intibası bu yönde. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar çıkar, 2016 ve sonraki yıllar kurtulmuş olur. Zira 2015 yılında tek başına çıkmadığı ve hükümet kurulamadığı için özellikle yabancı yatırımcılar ülkemize istihdam sağlayacak yatırımlar yapmadı. Döviz ve faizler yükseldi. O sebeple de tek başına iktidarın ne kadar önemli olduğu, siyasi istikrarın ne kadar önemli olduğu 7 Haziran’dan sonra net olarak ortaya çıktı. Bu seçimde inşallah milletimiz AK Parti’ye teveccühünü gösterecek. Toplumdaki eğilimi bu yönde hissediyoruz ve sandıktan AK Parti tek başına çıkacak.” İfadelerini kullandı.- Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.