pendik escort bayan
ak

Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz:

18.07.2016 - 01:03, Güncelleme: 18.07.2016 - 01:03
 

Ak Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz:

"Daha önce yapılan darbelerde dokunulmayan meclise 15 Temmuz'da bombalar yağdırdılar. Allah bunu yapanları kahretsin. Bu darbe girişimini yapanlar sadece bir darbeci değil, aynı zamanda ait olduğu millete, vatana ihanet eden teröristtir"

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Daha önce yapılan darbelerde dokunulmayan meclise 15 Temmuz'da bombalar yağdırdılar. Allah bunu yapanları kahretsin. Bu darbe girişimini yapanlar sadece bir darbeci değil, aynı zamanda ait olduğu millete, vatana ihanet eden teröristtir." dedi.İnceöz, Aksaray kent meydanında düzenlenen FETÖ'nün darbe girişimine tepki mitingine katıldı.Kent meydanında toplanan binlerce vatandaş, "Vatan sana canım feda", "Dik dur eğilme Aksaray seninle", "Recep Tayyip Erdoğan", şeklinde slogan attı, tekbir getirdi. İnceöz, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimini kınadığını belirtti.- "Darbeye karşı darbe yapan aziz milletimi, yürekten selamlıyorum"Darbe girişiminin gerçekleştirenler yakalanana kadar meydanlarda olacaklarını belirten İnceöz, "Bizler bu meydanları dolduracağız ki, yarınları elimizden almaya gelenlere karşı biz de buradayız diyeceğiz. Bu hainlere karşı duruşumuzu sonuna kadar devam ettireceğiz. Darbeye karşı darbe yapan aziz milletimi, yürekten selamlıyorum. Sizlerdeki bu inanç, bu vatan aşkı ve geleceğine sahip çıkma gücü olduğu sürece, hiç bir darbe sizin milli iradenize engel olmaya kalkışamayacaktır. Bu vatan bizim, gidecek başka bir vatanımız yok. Kaçacak başka bir yerimiz yok. Şehitlerin kanı ile sulanan bu topraklarda son darbeci tükenene kadar mücadelemiz sürecektir." diye konuştu.- "Türk milleti vatana ihanet edenlere cezasını, misliyle verecektir"Türkiye'nin geçmişte yapılan darbelerden çok çektiğini ve bundan sonra aynı acıları tekrar kimsenin yaşatmaya gücünün yetmeyeceğini ifade eden İnceöz, şunları kaydetti:"Geçmişte bizlere 1980'de yapılan ihtilal anlatıldı. Bizim dönemimizde Ergenekonlar, Ay Işıkları gibi darbe girişimlerini kısmen gördük. 27 Nisan e-muhtırasını gördük. Siyaset yaparken bir daha bu topraklarda darbe olmasın dedik. Geçmişte yaşanılan darbelerle bu ülkenin geleceğine prangalar vurulmasın istedik. Siyaset yapmaktaki yegane gayemiz buydu. Fakat 15 Temmuz'da yazık ki yedi düvele karşı mücadele ettiğimiz bir dönemde FETÖ parelel yapılanması, böyle bir girişimi gerçekleştirdi. Ancak, bu girişime karşı aziz milletimiz boyun eğmeyeceğini gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Daha önce yapılan darbelerde dokunulmayan meclise 15 Temmuz'da bombalar yağdırdılar. Allah bunu yapanları kahretsin. Bu darbe girişimini yapanlar sadece bir darbeci değil, aynı zamanda ait olduğu millete, vatana ihanet eden teröristtir. FETÖ bir terör örgütüdür. Şehitlerimizin ruhu adına şunu bilsinler ki, Türk milleti 15 Temmuz'da darbe girişimini gerçekleştirenlere, vatana ihanet edenlere cezasını misliyle verecektir."Alanda kurulan platform ve çevresinde vatandaşların "demokrasi nöbeti" sürüyor.
"Daha önce yapılan darbelerde dokunulmayan meclise 15 Temmuz'da bombalar yağdırdılar. Allah bunu yapanları kahretsin. Bu darbe girişimini yapanlar sadece bir darbeci değil, aynı zamanda ait olduğu millete, vatana ihanet eden teröristtir"

AKSARAY (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Daha önce yapılan darbelerde dokunulmayan meclise 15 Temmuz'da bombalar yağdırdılar. Allah bunu yapanları kahretsin. Bu darbe girişimini yapanlar sadece bir darbeci değil, aynı zamanda ait olduğu millete, vatana ihanet eden teröristtir." dedi.

İnceöz, Aksaray kent meydanında düzenlenen FETÖ'nün darbe girişimine tepki mitingine katıldı.

Kent meydanında toplanan binlerce vatandaş, "Vatan sana canım feda", "Dik dur eğilme Aksaray seninle", "Recep Tayyip Erdoğan", şeklinde slogan attı, tekbir getirdi.

İnceöz, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimini kınadığını belirtti.

- "Darbeye karşı darbe yapan aziz milletimi, yürekten selamlıyorum"

Darbe girişiminin gerçekleştirenler yakalanana kadar meydanlarda olacaklarını belirten İnceöz, "Bizler bu meydanları dolduracağız ki, yarınları elimizden almaya gelenlere karşı biz de buradayız diyeceğiz. Bu hainlere karşı duruşumuzu sonuna kadar devam ettireceğiz. Darbeye karşı darbe yapan aziz milletimi, yürekten selamlıyorum. Sizlerdeki bu inanç, bu vatan aşkı ve geleceğine sahip çıkma gücü olduğu sürece, hiç bir darbe sizin milli iradenize engel olmaya kalkışamayacaktır. Bu vatan bizim, gidecek başka bir vatanımız yok. Kaçacak başka bir yerimiz yok. Şehitlerin kanı ile sulanan bu topraklarda son darbeci tükenene kadar mücadelemiz sürecektir." diye konuştu.

- "Türk milleti vatana ihanet edenlere cezasını, misliyle verecektir"

Türkiye'nin geçmişte yapılan darbelerden çok çektiğini ve bundan sonra aynı acıları tekrar kimsenin yaşatmaya gücünün yetmeyeceğini ifade eden İnceöz, şunları kaydetti:

"Geçmişte bizlere 1980'de yapılan ihtilal anlatıldı. Bizim dönemimizde Ergenekonlar, Ay Işıkları gibi darbe girişimlerini kısmen gördük. 27 Nisan e-muhtırasını gördük. Siyaset yaparken bir daha bu topraklarda darbe olmasın dedik. Geçmişte yaşanılan darbelerle bu ülkenin geleceğine prangalar vurulmasın istedik. Siyaset yapmaktaki yegane gayemiz buydu. Fakat 15 Temmuz'da yazık ki yedi düvele karşı mücadele ettiğimiz bir dönemde FETÖ parelel yapılanması, böyle bir girişimi gerçekleştirdi. Ancak, bu girişime karşı aziz milletimiz boyun eğmeyeceğini gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Daha önce yapılan darbelerde dokunulmayan meclise 15 Temmuz'da bombalar yağdırdılar. Allah bunu yapanları kahretsin. Bu darbe girişimini yapanlar sadece bir darbeci değil, aynı zamanda ait olduğu millete, vatana ihanet eden teröristtir. FETÖ bir terör örgütüdür. Şehitlerimizin ruhu adına şunu bilsinler ki, Türk milleti 15 Temmuz'da darbe girişimini gerçekleştirenlere, vatana ihanet edenlere cezasını misliyle verecektir."

Alanda kurulan platform ve çevresinde vatandaşların "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.