pendik escort bayan
ak

Ak Parti Grup Başkanvekili Elitaş Sivas'ta

30.03.2017 - 18:38, Güncelleme: 30.03.2017 - 18:38
 

Ak Parti Grup Başkanvekili Elitaş Sivas'ta

SİVAS (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.Elitaş, Valilik ziyaretinde,...

SİVAS (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.Elitaş, Valilik ziyaretinde, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sivas'a geldiğini belirterek, kentte bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti aktardı.Gül ise "Sizleri ilimizde ağırlamanın ve Valilikte konuk etmenin onurunu yaşıyoruz. İlimizde devam eden ve planlanan yatırımlarımız var. Sivas, son yıllarda kamu yatırımlarından aldığı pay ile iyi bir noktaya geldi. Bundan sonra da daha iyi noktalara gelecek." ifadelerini kullandı.Elitaş, daha sonra Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti. Burada yaptığı açıklamada Sivas'ın değiştiğini ve daha da güzelleştiğini vurgulayan Elitaş, "Göreve geldikten sonra Başkanımız Sivas'ın çehresini değiştirdi, her gelmemde de Sivas'ın daha da güzelleştiğini görüyorum. Yaptığı çalışmalar için Başkanımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.Elitaş'a ziyaretlerde AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de eşlik etti.Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
SİVAS (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.Elitaş, Valilik ziyaretinde,...

SİVAS (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Sivas Valisi Davut Gül ve Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Elitaş, Valilik ziyaretinde, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sivas'a geldiğini belirterek, kentte bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti aktardı.

Gül ise "Sizleri ilimizde ağırlamanın ve Valilikte konuk etmenin onurunu yaşıyoruz. İlimizde devam eden ve planlanan yatırımlarımız var. Sivas, son yıllarda kamu yatırımlarından aldığı pay ile iyi bir noktaya geldi. Bundan sonra da daha iyi noktalara gelecek." ifadelerini kullandı.

Elitaş, daha sonra Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

Burada yaptığı açıklamada Sivas'ın değiştiğini ve daha da güzelleştiğini vurgulayan Elitaş, "Göreve geldikten sonra Başkanımız Sivas'ın çehresini değiştirdi, her gelmemde de Sivas'ın daha da güzelleştiğini görüyorum. Yaptığı çalışmalar için Başkanımıza teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Elitaş'a ziyaretlerde AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de eşlik etti.

Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.