pendik escort bayan
ak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun:

22.09.2016 - 12:43, Güncelleme: 22.09.2016 - 12:43
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun:

"(FETÖ'den açığa alınanların başvuruları) Gelenlerinin hepsini topladığınızda geriye şöyle bir şey kalıyor; para yatıranlar, destek verenler kim? Kimse yokmuş... Diyorlar ya; 'efendim bu bir kurgu'. Onlara diyorum ki; eğer bu bir kurguysa, tiyatroysa, rol

KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, FETÖ ile mücadele kapsamında açığa alınan ve görevden uzaklaştırılanların Başbakanlıkta kurulan merkeze başvurularına ilişkin, "Gelenlerinin hepsini topladığınızda geriye şöyle bir şey kalıyor; para yatıranlar, destek verenler kim? Kimse yokmuş... Diyorlar ya; 'efendim bu bir kurgu'. Onlara diyorum ki; eğer bu bir kurguysa, tiyatroysa, rolse, iyi o zaman bu tiyatroda da size yatmak düştü" dedi.Sorgun, Konya'da bir otelde düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, milletin gece gündüz meydanlarda nöbet tuttuğunu söyledi.Milyonlarca insanın demokrasi nöbetlerinde sokaklarda olmasına karşın bir kişinin bile burnunun kanamadığına işaret eden Sorgun, 15 Temmuz'u, "öncesi ve sonrası" diye ayırdıklarını, bundan sonraki süreçte basın yayın kuruluşlarının da erdemli, vatanperver ve milli duruş sergilediğini bildirdi.- "Millet olmak böyledir, bizi birleştirdi"Sorgun, tarihte 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanların ihanetine benzer örnekler olduğunu vurgulayarak, "Planlanmış, kurgulanmış, on yılları aşan ve genlere kadar işlenmiş, zehirleyen, dalları içeride, kökü dışarıda asrın ihanetidir. Yeniden millet olduğumuzu, kılığına kıyafetine bakmaksızın siyasi aidiyetine, derneğine bakmaksızın bütün Türkiye, elhamdülillah bir olup darbecilere direndi, bir kat daha güvenimiz geldi. 15 Temmuz'un amacı milleti bölmek ve ülkeyi işgal etmekse, tam tersi... İşte millet olmak böyledir, bizi birleştirdi." diye konuştu. Milletin bir gece milyonlarla ifade edilecek sayılarla sokağa döküldüğünü anımsatan Sorgun, 15 Temmuz'un püskürtüldüğünü ancak etkilerinin devam ettiğini aktardı.- "Bu kriptocu ve takiyyeci bir yapı"Sorgun, FETÖ ile mücadele kapsamında açığa alınan ve görevden uzaklaştırılanlar için Başbakanlıkta kurulan merkeze başvuruların sürdüğünü dile getirerek, şöyle devam etti:"Gelenlerinin hepsini topladığınızda geriye şöyle bir şey kalıyor; para yatıranlar, destek verenler kim? Kimse yokmuş... Diyorlar ya; 'efendim bu bir kurgu'. Onlara diyorum ki; eğer bu bir kurguysa, tiyatroysa, rolse, iyi o zaman bu tiyatroda da size yatmak düştü. Siz de rolünüzün gereğini yapın. Bu kadarı da açıkçası yüzsüzlük. Konya dışından 40 yıldır tanıdığım, bu çalışmanın göbeğinde olan birisinin FETÖ'den tutuklu olduğunu gördüm. 'Eşimin FETÖ ile alakası yoktur' diye eşi bana mektup yazmış. Yakından tanıyorum, hangi görevleri verdilerse oralara gitti, FETÖ'nün kendisine verdiği görevleri ön planda tuttu. Eşi de bunlarla ilgisi olmadığını söylüyor. Bu kriptocu ve takiyyeci bir yapı. Pirincin içindeki beyaz taş gibidir. Ayıklanması kolay değil."
"(FETÖ'den açığa alınanların başvuruları) Gelenlerinin hepsini topladığınızda geriye şöyle bir şey kalıyor; para yatıranlar, destek verenler kim? Kimse yokmuş... Diyorlar ya; 'efendim bu bir kurgu'. Onlara diyorum ki; eğer bu bir kurguysa, tiyatroysa, rol

KONYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, FETÖ ile mücadele kapsamında açığa alınan ve görevden uzaklaştırılanların Başbakanlıkta kurulan merkeze başvurularına ilişkin, "Gelenlerinin hepsini topladığınızda geriye şöyle bir şey kalıyor; para yatıranlar, destek verenler kim? Kimse yokmuş... Diyorlar ya; 'efendim bu bir kurgu'. Onlara diyorum ki; eğer bu bir kurguysa, tiyatroysa, rolse, iyi o zaman bu tiyatroda da size yatmak düştü" dedi.

Sorgun, Konya'da bir otelde düzenlenen toplantıda, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, milletin gece gündüz meydanlarda nöbet tuttuğunu söyledi.

Milyonlarca insanın demokrasi nöbetlerinde sokaklarda olmasına karşın bir kişinin bile burnunun kanamadığına işaret eden Sorgun, 15 Temmuz'u, "öncesi ve sonrası" diye ayırdıklarını, bundan sonraki süreçte basın yayın kuruluşlarının da erdemli, vatanperver ve milli duruş sergilediğini bildirdi.

- "Millet olmak böyledir, bizi birleştirdi"

Sorgun, tarihte 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanların ihanetine benzer örnekler olduğunu vurgulayarak, "Planlanmış, kurgulanmış, on yılları aşan ve genlere kadar işlenmiş, zehirleyen, dalları içeride, kökü dışarıda asrın ihanetidir. Yeniden millet olduğumuzu, kılığına kıyafetine bakmaksızın siyasi aidiyetine, derneğine bakmaksızın bütün Türkiye, elhamdülillah bir olup darbecilere direndi, bir kat daha güvenimiz geldi. 15 Temmuz'un amacı milleti bölmek ve ülkeyi işgal etmekse, tam tersi... İşte millet olmak böyledir, bizi birleştirdi." diye konuştu.

Milletin bir gece milyonlarla ifade edilecek sayılarla sokağa döküldüğünü anımsatan Sorgun, 15 Temmuz'un püskürtüldüğünü ancak etkilerinin devam ettiğini aktardı.

- "Bu kriptocu ve takiyyeci bir yapı"

Sorgun, FETÖ ile mücadele kapsamında açığa alınan ve görevden uzaklaştırılanlar için Başbakanlıkta kurulan merkeze başvuruların sürdüğünü dile getirerek, şöyle devam etti:

"Gelenlerinin hepsini topladığınızda geriye şöyle bir şey kalıyor; para yatıranlar, destek verenler kim? Kimse yokmuş... Diyorlar ya; 'efendim bu bir kurgu'. Onlara diyorum ki; eğer bu bir kurguysa, tiyatroysa, rolse, iyi o zaman bu tiyatroda da size yatmak düştü. Siz de rolünüzün gereğini yapın. Bu kadarı da açıkçası yüzsüzlük. Konya dışından 40 yıldır tanıdığım, bu çalışmanın göbeğinde olan birisinin FETÖ'den tutuklu olduğunu gördüm. 'Eşimin FETÖ ile alakası yoktur' diye eşi bana mektup yazmış. Yakından tanıyorum, hangi görevleri verdilerse oralara gitti, FETÖ'nün kendisine verdiği görevleri ön planda tuttu. Eşi de bunlarla ilgisi olmadığını söylüyor. Bu kriptocu ve takiyyeci bir yapı. Pirincin içindeki beyaz taş gibidir. Ayıklanması kolay değil."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.