pendik escort bayan
ak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:

23.03.2017 - 22:03, Güncelleme: 23.03.2017 - 22:03
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:

"15 Temmuz gecesi milletimizden nasıl tokat yedilerse 16 Nisan’da da sandıkta gereken cevabı alacaklar"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, "15 Temmuz gecesi milletimizden nasıl tokat yedilerse 16 Nisan’da da sandıkta gereken cevabı alacaklar." dedi.Şahin, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde partisinin ilçe teşkilatının çalışmalarını inceledi. Ardından ilçedeki öğretmen evinde muhtarlarla bir araya gelen Şahin, burada yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı. Her zaman milletin huzuru, mutluluğu, ekmeğinin daha artması ve hakça paylaşılması için siyaset yürüttüklerini belirten Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz milletimize hizmet etmeye çabalarken diğer taraftan vesayet odaklarının, Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden rahatsız olanların, bizi yolumuzdan geri çevirmeye çalıştığına şahit olduk. Engellemelerin ardı arkası kesilmedi, hep birlikte yaşadık o günleri. Ancak biz her zaman milletimizle beraber yürüdük ve bu belaları defetmek için milletimizden aldığımız güçle büyük bir mücadele yürüttük." Şahin, hiçbir zaman yılmadıklarını, yorulmadıklarını, yollarından dönmediklerini vurgulayarak, "En son insanlık tarihinin görmüş olduğu en canice, en katilce darbe girişimini 15 Temmuz’da hep birlikte yaşadık. Ankara, bu kanlı darbe girişiminin en çetin sahnelerine şahitlik etti. Gölbaşı da onlardan birisiydi. Sizlerin kahramanca dirayeti sayesinde bu darbe girişimini de bertaraf ettik." ifadelerini kullandı. Terör örgütlerinin ve yabancı ülkelerin sandıktan "evet" çıkmaması için çabaladıklarına dikkati çeken Şahin, şöyle devam etti:"Biz artık istiyoruz ki bütün enerjimizi bu ülkeyi güçlendirmek, kalkındırmak için kullanalım. Bütün enerjimizi 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz için harcayalım. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) başı, Pensilvanya’dan, 'evet' çıkmaması için talimatlar yağdırıyor. Kandil bugüne kadar 'hayır' için tam dört kez açıklama yaptı. Çünkü biliyorlar ki terörle mücadele konusunda güçlü bir sistemle çok daha güçlü adımlar atacağız ve terörü bu ülkenin gündeminin çok arkasına atacağız. Bundan dolayı 'evet' çıkacak diye ödleri kopuyor. Diğer taraftan DHKP-C, DEAŞ 'evet' çıkmaması için seferber olmuş durumdalar. Engel olamayacaklar. 15 Temmuz gecesi milletimizden nasıl tokat yedilerse 16 Nisan’da da sandıkta gereken cevabı alacaklar. Buna canı gönülden inanıyoruz."
"15 Temmuz gecesi milletimizden nasıl tokat yedilerse 16 Nisan’da da sandıkta gereken cevabı alacaklar"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, "15 Temmuz gecesi milletimizden nasıl tokat yedilerse 16 Nisan’da da sandıkta gereken cevabı alacaklar." dedi.

Şahin, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde partisinin ilçe teşkilatının çalışmalarını inceledi. Ardından ilçedeki öğretmen evinde muhtarlarla bir araya gelen Şahin, burada yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Her zaman milletin huzuru, mutluluğu, ekmeğinin daha artması ve hakça paylaşılması için siyaset yürüttüklerini belirten Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz milletimize hizmet etmeye çabalarken diğer taraftan vesayet odaklarının, Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden rahatsız olanların, bizi yolumuzdan geri çevirmeye çalıştığına şahit olduk. Engellemelerin ardı arkası kesilmedi, hep birlikte yaşadık o günleri. Ancak biz her zaman milletimizle beraber yürüdük ve bu belaları defetmek için milletimizden aldığımız güçle büyük bir mücadele yürüttük."

Şahin, hiçbir zaman yılmadıklarını, yorulmadıklarını, yollarından dönmediklerini vurgulayarak, "En son insanlık tarihinin görmüş olduğu en canice, en katilce darbe girişimini 15 Temmuz’da hep birlikte yaşadık. Ankara, bu kanlı darbe girişiminin en çetin sahnelerine şahitlik etti. Gölbaşı da onlardan birisiydi. Sizlerin kahramanca dirayeti sayesinde bu darbe girişimini de bertaraf ettik." ifadelerini kullandı.

Terör örgütlerinin ve yabancı ülkelerin sandıktan "evet" çıkmaması için çabaladıklarına dikkati çeken Şahin, şöyle devam etti:

"Biz artık istiyoruz ki bütün enerjimizi bu ülkeyi güçlendirmek, kalkındırmak için kullanalım. Bütün enerjimizi 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz için harcayalım. Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) başı, Pensilvanya’dan, 'evet' çıkmaması için talimatlar yağdırıyor. Kandil bugüne kadar 'hayır' için tam dört kez açıklama yaptı. Çünkü biliyorlar ki terörle mücadele konusunda güçlü bir sistemle çok daha güçlü adımlar atacağız ve terörü bu ülkenin gündeminin çok arkasına atacağız. Bundan dolayı 'evet' çıkacak diye ödleri kopuyor. Diğer taraftan DHKP-C, DEAŞ 'evet' çıkmaması için seferber olmuş durumdalar. Engel olamayacaklar. 15 Temmuz gecesi milletimizden nasıl tokat yedilerse 16 Nisan’da da sandıkta gereken cevabı alacaklar. Buna canı gönülden inanıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.