pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Girişimci Kadınlara Destek

06.11.2017 - 15:23, Güncelleme: 06.11.2017 - 15:23
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Girişimci Kadınlara Destek

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Sivrihisar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, iki kadın girişimcinin kurduğu restoranın...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Sivrihisar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, iki kadın girişimcinin kurduğu restoranın açılışına katıldı. Karacan, Sivrihisar ilçesinde gerçekleştireceği programlar öncesinde çarşı esnafını ziyaret etti, sohbet etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından Sivrihisar ilçesinin ilk kadın girişimcileri olma unvanına sahip Canan Damlaca ve Şirin Çakar’ın faaliyete geçirdiği Çeşmi Cihan Yöresel Ev Yemekleri Salonu’nun açılışını Kaymakam Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve vatandaşlar ile gerçekleştirdi. "Biz bugün burada sadece bir açılış yapmıyoruz, kadınlarımızın kendilerine inandığında, özgüven ve inancı sağladıklarında neler başarabileceğini görüyoruz." ifadesini kullanan Karacan, şunları kaydetti:"Canan ve Şirin hanımı tebrik ediyorum, kendileri Sivrihisar ilçemizin ilk kadın girişimcileri olarak aslında tüm kadınlarımıza birer öncü oldular, istenildiği takdirde neler başarılabileceğinin çok güzel bir örneği oldular. KOSGEB’den aldıkları girişimci desteği ile daha da umutlandılar. Burada olmaktan ve bu müessesenin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öncelikle Canan ve Şirin Hanıma, ailelerine, Sivrihisar’a ve Eskişehir’imize hayırlı olmasını diliyorum."
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Sivrihisar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, iki kadın girişimcinin kurduğu restoranın...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Sivrihisar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu, iki kadın girişimcinin kurduğu restoranın açılışına katıldı.

Karacan, Sivrihisar ilçesinde gerçekleştireceği programlar öncesinde çarşı esnafını ziyaret etti, sohbet etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından Sivrihisar ilçesinin ilk kadın girişimcileri olma unvanına sahip Canan Damlaca ve Şirin Çakar’ın faaliyete geçirdiği Çeşmi Cihan Yöresel Ev Yemekleri Salonu’nun açılışını Kaymakam Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve vatandaşlar ile gerçekleştirdi.

"Biz bugün burada sadece bir açılış yapmıyoruz, kadınlarımızın kendilerine inandığında, özgüven ve inancı sağladıklarında neler başarabileceğini görüyoruz." ifadesini kullanan Karacan, şunları kaydetti:

"Canan ve Şirin hanımı tebrik ediyorum, kendileri Sivrihisar ilçemizin ilk kadın girişimcileri olarak aslında tüm kadınlarımıza birer öncü oldular, istenildiği takdirde neler başarılabileceğinin çok güzel bir örneği oldular. KOSGEB’den aldıkları girişimci desteği ile daha da umutlandılar. Burada olmaktan ve bu müessesenin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öncelikle Canan ve Şirin Hanıma, ailelerine, Sivrihisar’a ve Eskişehir’imize hayırlı olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.