pendik escort bayan
ak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Eskişehir'de

23.11.2017 - 16:33, Güncelleme: 23.11.2017 - 16:33
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Eskişehir'de

Karacan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.Karacan, partisinin Eskişehir İl Başkanlığınca bir otelin toplantı salonunda düzenlenen "Sivil Toplum Buluşmaları"nın açılışında yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının hem toplum hem de siyaset için önemli unsur olduğunu söyledi. Kendisinin de daha önce bir sivil toplum kuruluşunda görev aldığını hatırlatan Karacan, şöyle konuştu:"Sivil Toplum Kuruluşları buluşmalarımızda sizlerden aldığımız önerileri derleyip, toplayıp Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bizzat MYK toplantılarında arz ediyoruz. Sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla ilgili kurumlara, ilgili bakanlıklara şahsım adına yazı yazılıyor. O bakanlıklar da gerekli cevapları sizlere gönderecekler."
Karacan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir'de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Karacan, partisinin Eskişehir İl Başkanlığınca bir otelin toplantı salonunda düzenlenen "Sivil Toplum Buluşmaları"nın açılışında yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının hem toplum hem de siyaset için önemli unsur olduğunu söyledi.

Kendisinin de daha önce bir sivil toplum kuruluşunda görev aldığını hatırlatan Karacan, şöyle konuştu:

"Sivil Toplum Kuruluşları buluşmalarımızda sizlerden aldığımız önerileri derleyip, toplayıp Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bizzat MYK toplantılarında arz ediyoruz. Sizlerin talep ve istekleri doğrultusunda Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla ilgili kurumlara, ilgili bakanlıklara şahsım adına yazı yazılıyor. O bakanlıklar da gerekli cevapları sizlere gönderecekler."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.