pendik escort bayan
ak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

31.10.2017 - 18:23, Güncelleme: 31.10.2017 - 18:23
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

"Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte siyaseti bilen sizler, siyasette bir şekilde görev alan insanlarsınız. Bizim partimiz bir dava partisi. Bizim için makamlar mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır"

ÇANKIRI (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte siyaseti bilen sizler, siyasette bir şekilde görev alan insanlarsınız. Bizim partimiz bir dava partisi. Bizim için makamlar mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır." dedi.Çankırı Valiliği'ni ziyaret eden Karacan, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda il yönetim kuruluyla bir araya geldi.Karacan, Çankırı'ya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, illeri gezdiğini sivil toplum kuruluşları ile toplantı yaptığını ve o ilin dinamiklerini harekete geçirdiklerini ifade etti. Karacan, "Bizim yapmamız gereken bu. Sizin yapmanız gereken şehrinizin kanaat önderisiniz. Bir şekilde temsil ettiğimiz, bir şekilde bu memlekette son yıllardaki en büyük hizmeti yapan AK Partimizin daha ileri gitmesi, daha hızlı, dinamik bir şekilde yol alabilmesi için hepiniz gayret veriyorsunuz. Bu gayretten dolayı hepinizin emeğine sağlık." diye konuştu.Yapılan hizmetlerin önemine, özellikle gelecek kuşaklara yapılacak olan hizmetlerin önemine vurgu yapan Karacan, şöyle konuştu:"Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte siyaseti bilen sizler siyasette bir şekilde görev alan insanlarsınız. Bizim partimiz bir dava partisi. Bizim için makamlar mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır. Mühim olan davamızın uğrunda bu memlekete hizmet edebilmek, özellikle gelecek kuşaklara hizmet edebilmek bizim asli vazifemizdir. Hepimiz diyoruz gelecek ile ilgili düşüncelerimiz varsa geleceği şekillendirecek olan gençlerimiz ile ilgili bu ülkeye hizmet edecek AK Parti vizyonunda gençlerimizi çoğaltmamız gerekiyor."Herkesin hata yapabileceğini ancak yapılan hataların birlikte aşılması gerektiğini anlatan Harun Karacan, "Biz dava şuuruna, dava bilincine sahip kişileriz. Bilmeden yaptığımız hataları eksikleri tamamlayarak bu dönemde birlikte yol almalıyız." ifadelerini kullandı.Karacan daha sonra kentteki bir otelde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.Sivil toplum kuruluşlarının o şehrin ilerlemesinde büyük katkısı bulunduğuna işaret eden Karacan, "Yani o şehrin bir şekilde ilerlemesi ekonomisiyle, sanayisiyle, ticaretiyle, şehrin yeniliklerinin hareketlenmesi o şehirdeki organize sanayi varsa organize sanayiye bağlı, o şehirde üniversite varsa üniversiteye bağlı, o şehirde turizm varsa turizme bağlı. Sadece bir deniz kenarı değil, doğa turizmi, farklı turizmler bunları bizim yapabilmemiz için bu masanın etrafındaki kendi alanı olan sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının bazı şeylerden uzak sadece şehri için, Allah rızası için, geleceği, evlatları, torunları için bazı şeyleri göğüslemesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.
"Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte siyaseti bilen sizler, siyasette bir şekilde görev alan insanlarsınız. Bizim partimiz bir dava partisi. Bizim için makamlar mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır"

ÇANKIRI (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte siyaseti bilen sizler, siyasette bir şekilde görev alan insanlarsınız. Bizim partimiz bir dava partisi. Bizim için makamlar mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır." dedi.

Çankırı Valiliği'ni ziyaret eden Karacan, daha sonra AK Parti İl Başkanlığı'nda il yönetim kuruluyla bir araya geldi.

Karacan, Çankırı'ya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, illeri gezdiğini sivil toplum kuruluşları ile toplantı yaptığını ve o ilin dinamiklerini harekete geçirdiklerini ifade etti. Karacan, "Bizim yapmamız gereken bu. Sizin yapmanız gereken şehrinizin kanaat önderisiniz. Bir şekilde temsil ettiğimiz, bir şekilde bu memlekette son yıllardaki en büyük hizmeti yapan AK Partimizin daha ileri gitmesi, daha hızlı, dinamik bir şekilde yol alabilmesi için hepiniz gayret veriyorsunuz. Bu gayretten dolayı hepinizin emeğine sağlık." diye konuştu.

Yapılan hizmetlerin önemine, özellikle gelecek kuşaklara yapılacak olan hizmetlerin önemine vurgu yapan Karacan, şöyle konuştu:

"Zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte siyaseti bilen sizler siyasette bir şekilde görev alan insanlarsınız. Bizim partimiz bir dava partisi. Bizim için makamlar mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır. Mühim olan davamızın uğrunda bu memlekete hizmet edebilmek, özellikle gelecek kuşaklara hizmet edebilmek bizim asli vazifemizdir. Hepimiz diyoruz gelecek ile ilgili düşüncelerimiz varsa geleceği şekillendirecek olan gençlerimiz ile ilgili bu ülkeye hizmet edecek AK Parti vizyonunda gençlerimizi çoğaltmamız gerekiyor."

Herkesin hata yapabileceğini ancak yapılan hataların birlikte aşılması gerektiğini anlatan Harun Karacan, "Biz dava şuuruna, dava bilincine sahip kişileriz. Bilmeden yaptığımız hataları eksikleri tamamlayarak bu dönemde birlikte yol almalıyız." ifadelerini kullandı.

Karacan daha sonra kentteki bir otelde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Sivil toplum kuruluşlarının o şehrin ilerlemesinde büyük katkısı bulunduğuna işaret eden Karacan, "Yani o şehrin bir şekilde ilerlemesi ekonomisiyle, sanayisiyle, ticaretiyle, şehrin yeniliklerinin hareketlenmesi o şehirdeki organize sanayi varsa organize sanayiye bağlı, o şehirde üniversite varsa üniversiteye bağlı, o şehirde turizm varsa turizme bağlı. Sadece bir deniz kenarı değil, doğa turizmi, farklı turizmler bunları bizim yapabilmemiz için bu masanın etrafındaki kendi alanı olan sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının bazı şeylerden uzak sadece şehri için, Allah rızası için, geleceği, evlatları, torunları için bazı şeyleri göğüslemesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.