pendik escort bayan
ak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

04.09.2017 - 16:53, Güncelleme: 04.09.2017 - 16:53
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

"Arakan'daki vahşet barbarlığın da çok ötesindedir. Dünya seyirci kalıyor. Müslümanlar katledilirken dünya maalesef kör ve sağır oluyor" - "Sözde dostlar AB ve ABD, Türkiye aleyhinde her türlü melanetin içinde bulunmaya ve şantaj politikaları uygulamaya c

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Arakan'daki vahşetin, barbarlığın da çok ötesinde olduğunu vurgulayarak, "Dünya seyirci kalıyor. Müslümanlar katledilirken dünya maalesef kör ve sağır oluyor." dedi. Karacan, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ (TÜLOMSAŞ) sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programında, katılımcı yaklaşık bin kişiyle tek tek bayramlaştıktan sonra konuşma yaptı. Herkesin çevresinde olup bitenin farkında olduğunu, yaşanan olayların iyi görüldüğünü dile getiren Karacan, partileri ve ülkeyle ilgili içeriden ve dışarıdan birtakım oyunların peşinden koşulduğuna işaret etti.Bu bayramı buruk geçirdiklerini dile getiren Karacan, şöyle konuştu:"Çünkü İslam coğrafyasının birçok noktasından katliamlar yapılıyor. Arakan'daki vahşet barbarlığın da çok ötesindedir. Dünya seyirci kalıyor. Müslümanlar katledilirken dünya maalesef kör ve sağır oluyor. Türkiye'deki Müslümanlar için Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın umut olduğunu her zaman söylüyoruz. Mazlumlar için sesini çıkaran tek ülke Türkiye'dir. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere içte ve dışta ülkemizin önünü kesmeye çalışıyorlar. Sözde dostlar AB ve ABD, Türkiye aleyhinde her türlü melanetin içinde bulunmaya ve şantaj politikaları uygulamaya cüret ediyor. Fakat halkımız her tür zorluğun üstesinden gelmeyi de başarıyor. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a inanıp güvenen halkımız bu tür oyunlara inanmıyor. Bu onları daha da hırçınlaştırıyor. Ülkemizin üzerine göz dikmiş bütün güçler ne kadar hırçınlaşırsa hırçınlaşsın, ne kadar oyunlara başvurursa vursun amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu ülkeyi içeriden ve dışarıdan bölmeye muvaffak olamayacaklar."Karacan, Türk milletinin, sabrı ve asaletiyle birçok badireden geçtiğine dikkati çekerek, "Bugün daha çok kenetlenmeli ve birlik olmalıyız. Gün hem ülkemize hem de liderimiz Erdoğan'a sahip çıkma günüdür. Hepimizin el ele verip, fedakarlıkta bulunacağı günler bizleri bekliyor." dedi.- "Dünyada birçok yerde Müslümanlar bayramı zorluk içinde geçirdi"Eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da bu sıcakta dağlarda eşkıya peşinde, vatandaşların güvenliği için çalışan asker, polis, güvenlik güçleri, korucular, idari ve mülke erkana hayırlı bayramlar diledi.Türkiye'de huzur ve güven içinde bulunulmasına karşın dünyada birçok yerde Müslümanların bu bayramı zorluk içinde geçirdiğini anlatan Avcı, "Pek çoğu can emniyeti olmadığı için yerlerini ve yurtlarını terk etmek zorunda kalıyor. O kardeşlerimize gücümüzün yettiğince yardım ederken dua da ediyoruz." diye konuştu.Bayramlaşma programına, Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Murat Mercan, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, bazı ilçe belediye başkanları ile partinin ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
"Arakan'daki vahşet barbarlığın da çok ötesindedir. Dünya seyirci kalıyor. Müslümanlar katledilirken dünya maalesef kör ve sağır oluyor" - "Sözde dostlar AB ve ABD, Türkiye aleyhinde her türlü melanetin içinde bulunmaya ve şantaj politikaları uygulamaya c

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Arakan'daki vahşetin, barbarlığın da çok ötesinde olduğunu vurgulayarak, "Dünya seyirci kalıyor. Müslümanlar katledilirken dünya maalesef kör ve sağır oluyor." dedi.

Karacan, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ (TÜLOMSAŞ) sosyal tesislerinde düzenlenen bayramlaşma programında, katılımcı yaklaşık bin kişiyle tek tek bayramlaştıktan sonra konuşma yaptı.

Herkesin çevresinde olup bitenin farkında olduğunu, yaşanan olayların iyi görüldüğünü dile getiren Karacan, partileri ve ülkeyle ilgili içeriden ve dışarıdan birtakım oyunların peşinden koşulduğuna işaret etti.

Bu bayramı buruk geçirdiklerini dile getiren Karacan, şöyle konuştu:

"Çünkü İslam coğrafyasının birçok noktasından katliamlar yapılıyor. Arakan'daki vahşet barbarlığın da çok ötesindedir. Dünya seyirci kalıyor. Müslümanlar katledilirken dünya maalesef kör ve sağır oluyor. Türkiye'deki Müslümanlar için Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın umut olduğunu her zaman söylüyoruz. Mazlumlar için sesini çıkaran tek ülke Türkiye'dir. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız olmak üzere içte ve dışta ülkemizin önünü kesmeye çalışıyorlar. Sözde dostlar AB ve ABD, Türkiye aleyhinde her türlü melanetin içinde bulunmaya ve şantaj politikaları uygulamaya cüret ediyor. Fakat halkımız her tür zorluğun üstesinden gelmeyi de başarıyor. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a inanıp güvenen halkımız bu tür oyunlara inanmıyor. Bu onları daha da hırçınlaştırıyor. Ülkemizin üzerine göz dikmiş bütün güçler ne kadar hırçınlaşırsa hırçınlaşsın, ne kadar oyunlara başvurursa vursun amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu ülkeyi içeriden ve dışarıdan bölmeye muvaffak olamayacaklar."

Karacan, Türk milletinin, sabrı ve asaletiyle birçok badireden geçtiğine dikkati çekerek, "Bugün daha çok kenetlenmeli ve birlik olmalıyız. Gün hem ülkemize hem de liderimiz Erdoğan'a sahip çıkma günüdür. Hepimizin el ele verip, fedakarlıkta bulunacağı günler bizleri bekliyor." dedi.

- "Dünyada birçok yerde Müslümanlar bayramı zorluk içinde geçirdi"

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da bu sıcakta dağlarda eşkıya peşinde, vatandaşların güvenliği için çalışan asker, polis, güvenlik güçleri, korucular, idari ve mülke erkana hayırlı bayramlar diledi.

Türkiye'de huzur ve güven içinde bulunulmasına karşın dünyada birçok yerde Müslümanların bu bayramı zorluk içinde geçirdiğini anlatan Avcı, "Pek çoğu can emniyeti olmadığı için yerlerini ve yurtlarını terk etmek zorunda kalıyor. O kardeşlerimize gücümüzün yettiğince yardım ederken dua da ediyoruz." diye konuştu.

Bayramlaşma programına, Türkiye'nin Tokyo Büyükelçisi Murat Mercan, AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, bazı ilçe belediye başkanları ile partinin ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.