pendik escort bayan
ak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: 22 il başkanının değişimi söz konusu

25.10.2017 - 20:38, Güncelleme: 25.10.2017 - 20:38
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: 22 il başkanının değişimi söz konusu

AK Parti'de parti teşkilatları ve belediye başkanları temelinde başlayan değişim hareketi sürecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, '22 il başkanının değişimi söz konusu' dedi.

AK Parti'de parti teşkilatları ve belediye başkanları temelinde başlayan değişim hareketi sürecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, '22 il başkanının değişimi söz konusu' dedi.İstanbul, Ankara ve Bursa büyükşehir belediye başkanları ile birlikte bazı AK Parti il başkanları istifa etmişti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, değişimin devam edeceğini açıkladı.Çalık, A Haber'de katıldığı canlı yayında AK Parti'deki yenilenme sürecine ilişkin "22 il başkanının değişimi söz konusu" dedi.İSTİFALAR BİR SON DEĞİL, YENİ BAŞLANGIÇÖznur Çalık, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:İstifalar bir son değildir. Yeni bir başlangıç olabilir. Bunların siyasi hukuki sosyal sorunları varsa gereği yerine getirilecektir. İstifaların kabulu bizim için bir yenilenme hareketidir. Biz milletin sesine kulak veriyoruz. Yenilenme hareketini yapan, öz eleştiri yapan tek parti biziz. Öz eleştiri yaparak aksaklıklar varsa tamamlamaya çalışıyoruz.BUGÜN 22 İL BAŞKANININ DEĞİŞİMİ SÖZKONUSUCumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik. Partinin yönetim kademesinde MKYK başta olmak üzere, teşkilatlarımızda bugün 22 il başkanımızın değişimi söz konusu. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız; her konuda yenilenme. Bunlara sadece yenilenme hareketi olarak bakmak lazım. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir. Yani istifa bir son değil, bir başlangıç olacaktır. Arkadaşlarımız da partimizden değil, belediye başkanlığı görevlerinden istifa etmiştir' dedi.BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI NEYİ BEKLİYOR?Balıkesir Belediye Başkanı'nın istifası için neyi beklediğine ilişkin soru üzerine Öznur Çalık şunları kaydetti: "Bu bir süreçtir. Arkadaşlarımız partimizin ve milletin menfaatine olan bu süreci aklı selim bir şekilde davranacaktır. Kaynak: AA
AK Parti'de parti teşkilatları ve belediye başkanları temelinde başlayan değişim hareketi sürecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, '22 il başkanının değişimi söz konusu' dedi.

AK Parti'de parti teşkilatları ve belediye başkanları temelinde başlayan değişim hareketi sürecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, '22 il başkanının değişimi söz konusu' dedi.

İstanbul, Ankara ve Bursa büyükşehir belediye başkanları ile birlikte bazı AK Parti il başkanları istifa etmişti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, değişimin devam edeceğini açıkladı.

Çalık, A Haber'de katıldığı canlı yayında AK Parti'deki yenilenme sürecine ilişkin "22 il başkanının değişimi söz konusu" dedi.

İSTİFALAR BİR SON DEĞİL, YENİ BAŞLANGIÇ

Öznur Çalık, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

İstifalar bir son değildir. Yeni bir başlangıç olabilir. Bunların siyasi hukuki sosyal sorunları varsa gereği yerine getirilecektir. İstifaların kabulu bizim için bir yenilenme hareketidir. Biz milletin sesine kulak veriyoruz. Yenilenme hareketini yapan, öz eleştiri yapan tek parti biziz. Öz eleştiri yaparak aksaklıklar varsa tamamlamaya çalışıyoruz.

BUGÜN 22 İL BAŞKANININ DEĞİŞİMİ SÖZKONUSU

Cumhurbaşkanımızın genel başkan olmasıyla birlikte partideki yenileşme hareketimize hız verdik. Partinin yönetim kademesinde MKYK başta olmak üzere, teşkilatlarımızda bugün 22 il başkanımızın değişimi söz konusu. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız; her konuda yenilenme. Bunlara sadece yenilenme hareketi olarak bakmak lazım. AK Parti bir veda partisi değil, vefa partisidir. Yani istifa bir son değil, bir başlangıç olacaktır. Arkadaşlarımız da partimizden değil, belediye başkanlığı görevlerinden istifa etmiştir' dedi.

BALIKESİR BELEDİYE BAŞKANI NEYİ BEKLİYOR?

Balıkesir Belediye Başkanı'nın istifası için neyi beklediğine ilişkin soru üzerine Öznur Çalık şunları kaydetti: "Bu bir süreçtir. Arkadaşlarımız partimizin ve milletin menfaatine olan bu süreci aklı selim bir şekilde davranacaktır.

 

Kaynak: AA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.