pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Gençlik Kolları İftarda Buluştu

22.05.2018 - 11:13, Güncelleme: 22.05.2018 - 11:13
 

Ak Parti Gençlik Kolları İftarda Buluştu

ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Gençlik Kolları üyeleri, yönetim kurulu üyesi Onur Aydoğan'ın verdiği iftara katıldı. Çayırhan beldesi kapalı...

ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Gençlik Kolları üyeleri, yönetim kurulu üyesi Onur Aydoğan'ın verdiği iftara katıldı. Çayırhan beldesi kapalı pazar yerinde verilen iftara, Çayırhan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ve Medya Tanıtım Başkanı Volkan Katırcı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemekten sonra konuşan Volkan Katırcı, seçimlere kısa süre kala yoğun bir çalışma temposu başlattıklarını söyledi. Katırcı, yemeğin teşkilatta iyi bir kaynaşmaya vesile olduğunu belirterek, "Çok şükür, 3. bölge milletvekili adayı listemiz de açıklandı. Bundan sonra bize çalışmak düşer." dedi.
ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Gençlik Kolları üyeleri, yönetim kurulu üyesi Onur Aydoğan'ın verdiği iftara katıldı. Çayırhan beldesi kapalı...

ANKARA (AA) - AK Parti Nallıhan İlçe Gençlik Kolları üyeleri, yönetim kurulu üyesi Onur Aydoğan'ın verdiği iftara katıldı.

Çayırhan beldesi kapalı pazar yerinde verilen iftara, Çayırhan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ve Medya Tanıtım Başkanı Volkan Katırcı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemekten sonra konuşan Volkan Katırcı, seçimlere kısa süre kala yoğun bir çalışma temposu başlattıklarını söyledi.

Katırcı, yemeğin teşkilatta iyi bir kaynaşmaya vesile olduğunu belirterek, "Çok şükür, 3. bölge milletvekili adayı listemiz de açıklandı. Bundan sonra bize çalışmak düşer." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.