pendik escort bayan
ak

Ak Parti Gemerek İlçe Kongresi

28.09.2017 - 16:58, Güncelleme: 28.09.2017 - 16:58
 

Ak Parti Gemerek İlçe Kongresi

SİVAS (AA) - AK Parti Gemerek İlçe Kongresi gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki bir düğün salonunda...

SİVAS (AA) - AK Parti Gemerek İlçe Kongresi gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki bir düğün salonunda yapılan kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 16 Nisan'da yapılan referandum ile Gemerek ilçesinin oy yüzdesinin yüksek seviyelere çıktığını söyledi.Partinin kuruluşundan itibaren ilçede görev alan teşkilat başkanlarına teşekkür eden Şahin, 2019 seçimlerinde oy seviyesinin daha da yukarılara çıkacağını aktardı.Gemerek'e büyük yatırımların da yapıldığını belirten Şahin, tüm dünyanın bu gelişmelerin farkında olduğunu ve Türkiye'nin büyüdüğünü kabul ettiğini ifade etti. AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın ise ilçeye büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "Öncelikle ilçe teşkilatlanmasına önem vereceğiz, ayrımcılık siyaseti değil birlikte hareket ederek ilçemize neler kazandırabiliriz onun hesabını yapacağız." diye konuştu. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hacı Yalçın yeniden başkan seçildi.
SİVAS (AA) - AK Parti Gemerek İlçe Kongresi gerçekleştirildi. AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki bir düğün salonunda...

SİVAS (AA) - AK Parti Gemerek İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçedeki bir düğün salonunda yapılan kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, 16 Nisan'da yapılan referandum ile Gemerek ilçesinin oy yüzdesinin yüksek seviyelere çıktığını söyledi.

Partinin kuruluşundan itibaren ilçede görev alan teşkilat başkanlarına teşekkür eden Şahin, 2019 seçimlerinde oy seviyesinin daha da yukarılara çıkacağını aktardı.

Gemerek'e büyük yatırımların da yapıldığını belirten Şahin, tüm dünyanın bu gelişmelerin farkında olduğunu ve Türkiye'nin büyüdüğünü kabul ettiğini ifade etti.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanı Hacı Yalçın ise ilçeye büyük yatırımlar yapıldığını belirterek, "Öncelikle ilçe teşkilatlanmasına önem vereceğiz, ayrımcılık siyaseti değil birlikte hareket ederek ilçemize neler kazandırabiliriz onun hesabını yapacağız." diye konuştu.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hacı Yalçın yeniden başkan seçildi.

Ak Parti Gemerek İlçe Kongresi

Ak Parti Gemerek İlçe Kongresi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.