pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Develi 6. Olağan Kongresi

24.09.2017 - 11:48, Güncelleme: 24.09.2017 - 11:48
 

Ak Parti Develi 6. Olağan Kongresi

KAYSERİ (AA) - AK Parti Develi 6. Olağan Kongresi'nde AK Parti Develi İlçe Başkanlığı'na Mehmet Durukan yeniden seçildi. Develi Belediyesi'nden yapılan...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Develi 6. Olağan Kongresi'nde AK Parti Develi İlçe Başkanlığı'na Mehmet Durukan yeniden seçildi. Develi Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan açılışta yaptığı konuşmada, şunları kaydetti :"6. Olağan Kongremizin ilçemize Kayserimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar geçtiğimiz tüm seçimlerde bizlere destek veren yanımızda yer alan ilçemizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. Partimizin kurucu ilçe başkanı Enes Yurtseven ve sayın İbrahim Güçlü başkanımıza hizmetlerinden dolayı kendilerine bir kere daha teşekkür ediyorum. 16 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda sadece rabbimizden yardım istedik. Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördük. Mehmet Durukan'ı siz delegelere sizleri de Allah'a emanet ediyorum."Kongreye Kayseri AK Parti milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu ve Kayseri AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldığı bildirildi.AK Parti Develi İlçe Başkanlığında güven tazeleyen Başkan Mehmet Durukan tebrikleri kabul ettikten sonra programın sona erdiği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - AK Parti Develi 6. Olağan Kongresi'nde AK Parti Develi İlçe Başkanlığı'na Mehmet Durukan yeniden seçildi. Develi Belediyesi'nden yapılan...

KAYSERİ (AA) - AK Parti Develi 6. Olağan Kongresi'nde AK Parti Develi İlçe Başkanlığı'na Mehmet Durukan yeniden seçildi.

Develi Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Mustafa Aksu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan açılışta yaptığı konuşmada, şunları kaydetti :

"6. Olağan Kongremizin ilçemize Kayserimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar geçtiğimiz tüm seçimlerde bizlere destek veren yanımızda yer alan ilçemizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. Partimizin kurucu ilçe başkanı Enes Yurtseven ve sayın İbrahim Güçlü başkanımıza hizmetlerinden dolayı kendilerine bir kere daha teşekkür ediyorum. 16 yıl önce çıktığımız bu kutlu yolda sadece rabbimizden yardım istedik. Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördük. Mehmet Durukan'ı siz delegelere sizleri de Allah'a emanet ediyorum."

Kongreye Kayseri AK Parti milletvekilleri Taner Yıldız, İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu ve Kayseri AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in yanı sıra çok sayıda davetli katıldığı bildirildi.

AK Parti Develi İlçe Başkanlığında güven tazeleyen Başkan Mehmet Durukan tebrikleri kabul ettikten sonra programın sona erdiği kaydedildi.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.