pendik escort bayan
ak

Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı

27.05.2017 - 15:38, Güncelleme: 27.05.2017 - 15:38
 

Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısı

KONYA (AA) - AK Parti Beyşehir ilçe Teşkilatı tarafından Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi. Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde düzenlenen...

KONYA (AA) - AK Parti Beyşehir ilçe Teşkilatı tarafından Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi. Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'e hizmet için yola çıktıklarını söyledi.Konya Beyşehir yolunun bu yıl sonuna kadar biteceğini ve Beyşehir Antalya yoluyla ilgili son gelişmelere yönelik müjdeyi de en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını anlatan Özaltun, "Arkasından Allah izin verirse hızlı tren de geliyor." dedi.AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ömer Ünal ise, yapım çalışmaları son aşamaya gelen Beyşehir-Konya arasındaki duble yol çalışmalarına değindi. Dizilere konu olan bu yolla ilgili olarak, 'Aşkımız, hiç bitmesin Beyşehir Konya yolu gibi olsun' sözünün bu yıl sonu itibariyle artık başka yerler için kullanılacağını belirten Ünal, "Ben de bu yolun bir an önce bitmesini canı gönülden isteyen kişilerdenim, daha kolay, daha hızlı ve güvenli bir yolculuğun ardından Beyşehir ilçemize ulaşmak için." diye konuştu.Ünal, Ramazan Bayramı sonrasında ilçe teşkilatlarında delege seçimlerinin yapılmaya başlanacağını belitti. Kendi sorumluluğunun Konya dışındaki 14 il ve bu illerin 6'sının büyükşehir statüsünde olduğunu ve 114 ilçeyi kapsadığını hatırlatan Ünal, bu illerle ilgili raporları da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilmek üzere hazırladıklarını dile getirdi. Ramazan Bayramında delege seçimleriyle başlayacak süreçte, belde olan illerdeki belde teşkilatlarının kongrelerinin yapılmaya başlanacağını, ardından ilçe ve il teşkilatlarında kongre sürecinin başlayacağını vurgulayan Ünal, parti olarak öngördükleri takvimin yıl sonuna kadar tüm ilçe teşkilatların kongre süreçlerinin tamamlanması olduğunu, sonrasında 2018’in ilk iki üç aylık bölümünde ise il teşkilatlarının kongrelerini bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.Danışma Meclisi, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.
KONYA (AA) - AK Parti Beyşehir ilçe Teşkilatı tarafından Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi. Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde düzenlenen...

KONYA (AA) - AK Parti Beyşehir ilçe Teşkilatı tarafından Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'e hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

Konya Beyşehir yolunun bu yıl sonuna kadar biteceğini ve Beyşehir Antalya yoluyla ilgili son gelişmelere yönelik müjdeyi de en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını anlatan Özaltun, "Arkasından Allah izin verirse hızlı tren de geliyor." dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ömer Ünal ise, yapım çalışmaları son aşamaya gelen Beyşehir-Konya arasındaki duble yol çalışmalarına değindi.

Dizilere konu olan bu yolla ilgili olarak, 'Aşkımız, hiç bitmesin Beyşehir Konya yolu gibi olsun' sözünün bu yıl sonu itibariyle artık başka yerler için kullanılacağını belirten Ünal, "Ben de bu yolun bir an önce bitmesini canı gönülden isteyen kişilerdenim, daha kolay, daha hızlı ve güvenli bir yolculuğun ardından Beyşehir ilçemize ulaşmak için." diye konuştu.

Ünal, Ramazan Bayramı sonrasında ilçe teşkilatlarında delege seçimlerinin yapılmaya başlanacağını belitti.

Kendi sorumluluğunun Konya dışındaki 14 il ve bu illerin 6'sının büyükşehir statüsünde olduğunu ve 114 ilçeyi kapsadığını hatırlatan Ünal, bu illerle ilgili raporları da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilmek üzere hazırladıklarını dile getirdi.

Ramazan Bayramında delege seçimleriyle başlayacak süreçte, belde olan illerdeki belde teşkilatlarının kongrelerinin yapılmaya başlanacağını, ardından ilçe ve il teşkilatlarında kongre sürecinin başlayacağını vurgulayan Ünal, parti olarak öngördükleri takvimin yıl sonuna kadar tüm ilçe teşkilatların kongre süreçlerinin tamamlanması olduğunu, sonrasında 2018’in ilk iki üç aylık bölümünde ise il teşkilatlarının kongrelerini bitirmek istediklerini sözlerine ekledi.

Danışma Meclisi, daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.