pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Beypazarı Teşkilatı'ndan Emniyet Müdürüne Ziyaret

18.01.2017 - 15:48, Güncelleme: 18.01.2017 - 15:48
 

Ak Parti Beypazarı Teşkilatı'ndan Emniyet Müdürüne Ziyaret

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Teşkilatı, ilçeye bir süre önce atanan Emniyet Müdürü Atilla Yaşar'ı ziyaret etti.AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Teşkilatı, ilçeye bir süre önce atanan Emniyet Müdürü Atilla Yaşar'ı ziyaret etti.AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, Yaşar'a yeni görevinde başarı diledi. Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarının her zaman arkasında duracaklarını dile getiren Hız, "Beypazarı gelişen, sürekli büyüyen ve turizmiyle dünyadan ve ülkemizin her köşesinden turist ağırlayan bir ilçedir. Düzenli bir ilçe olması hepimizin dilek ve temennisidir. Alınacak bazı polisiye önlem ve tedbirlerle birçok şeyin önüne geçebiliriz. Bunda da hep birlikte hareket edeceğiz." dedi. Yaşar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak çalışma ile ilçede güzel şeyler yapabileceklerini kaydetti.
ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Teşkilatı, ilçeye bir süre önce atanan Emniyet Müdürü Atilla Yaşar'ı ziyaret etti.AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Teşkilatı, ilçeye bir süre önce atanan Emniyet Müdürü Atilla Yaşar'ı ziyaret etti.

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, Yaşar'a yeni görevinde başarı diledi.

Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarının her zaman arkasında duracaklarını dile getiren Hız, "Beypazarı gelişen, sürekli büyüyen ve turizmiyle dünyadan ve ülkemizin her köşesinden turist ağırlayan bir ilçedir. Düzenli bir ilçe olması hepimizin dilek ve temennisidir. Alınacak bazı polisiye önlem ve tedbirlerle birçok şeyin önüne geçebiliriz. Bunda da hep birlikte hareket edeceğiz." dedi.

Yaşar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak çalışma ile ilçede güzel şeyler yapabileceklerini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.