pendik escort bayan
ak

Ak Parti Beypazarı İlçe Yönetim Kurulu Belirlendi

27.09.2016 - 21:43, Güncelleme: 27.09.2016 - 21:43
 

Ak Parti Beypazarı İlçe Yönetim Kurulu Belirlendi

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, ilçe yönetim kurulunun belirlendiğini bildirdi.Hız, düzenlediği basın toplantısında, 25...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, ilçe yönetim kurulunun belirlendiğini bildirdi.Hız, düzenlediği basın toplantısında, 25 kişilik asil ve 25 kişilik yedek yönetim kurulu üyelerinin AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenerek kendilerine iletildiğini söyledi.Yeni yönetim ve yeni bir heyecan ile işe sarılacaklarını kaydeden Hız, "Yeni yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantımızı da gerçekleştirdik. Bu toplantımızda yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımında bulunduk. Herkes görevinin bilincinde." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, ilçe yönetim kurulunun belirlendiğini bildirdi.Hız, düzenlediği basın toplantısında, 25...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, ilçe yönetim kurulunun belirlendiğini bildirdi.

Hız, düzenlediği basın toplantısında, 25 kişilik asil ve 25 kişilik yedek yönetim kurulu üyelerinin AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenerek kendilerine iletildiğini söyledi.

Yeni yönetim ve yeni bir heyecan ile işe sarılacaklarını kaydeden Hız, "Yeni yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantımızı da gerçekleştirdik. Bu toplantımızda yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımında bulunduk. Herkes görevinin bilincinde." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.