pendik escort bayan
ak

Ak Parti Avanos İlçe Kongresi

05.11.2017 - 15:03, Güncelleme: 05.11.2017 - 15:03
 

Ak Parti Avanos İlçe Kongresi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, AK Parti Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut ilçe başkanı Ahmet Fatih Kesal güven tazeledi.Belediye Konferans Salonu'nda...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, AK Parti Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut ilçe başkanı Ahmet Fatih Kesal güven tazeledi.Belediye Konferans Salonu'nda yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongrede AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk konuşma yaptı.Milletvekili Göktürk, "Ülkemize içeriden ve dışarıdan terör örgütleri tarafından her fırsatta saldırılar yapılıyor. Milletin her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor." dedi.Göktürk, içeriden ve dışarıdan güçlü bir Türkiye istemeyen hainlere en iyi cevabın, 2019 seçimlerinde daha güçlü bir AK Parti iktidarı ile cevap verileceğini kaydederek, kongrenin ilçe halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu.Kongreye tek aday olarak giren Kesal, oy çokluğuyla yeniden seçildi.Kongrede, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Ebubekir Gizligider, Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer de hazır bulundu.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, AK Parti Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut ilçe başkanı Ahmet Fatih Kesal güven tazeledi.Belediye Konferans Salonu'nda...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde, AK Parti Olağan İlçe Kongresi'nde mevcut ilçe başkanı Ahmet Fatih Kesal güven tazeledi.

Belediye Konferans Salonu'nda yapılan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kongrede AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk konuşma yaptı.

Milletvekili Göktürk, "Ülkemize içeriden ve dışarıdan terör örgütleri tarafından her fırsatta saldırılar yapılıyor. Milletin her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor." dedi.

Göktürk, içeriden ve dışarıdan güçlü bir Türkiye istemeyen hainlere en iyi cevabın, 2019 seçimlerinde daha güçlü bir AK Parti iktidarı ile cevap verileceğini kaydederek, kongrenin ilçe halkı için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kongreye tek aday olarak giren Kesal, oy çokluğuyla yeniden seçildi.

Kongrede, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Ebubekir Gizligider, Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.