pendik escort bayan
ak

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Seçim Çalışmalarına Başladı

18.04.2018 - 22:18, Güncelleme: 18.04.2018 - 22:18
 

Ak Parti Ankara İl Başkanlığı Seçim Çalışmalarına Başladı

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi için çalışmalara...

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi için çalışmalara başladı.Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerin 24 Haziran'da yapılacağını açıklamasının ardından AK Parti Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi ilk toplantısını İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı başkanlığında gerçekleştirdi.Haymana'da bir otelde düzenlenen toplantıya il yürütme kurulu üyeleri, ilçe başkanları, il demokrasi hakem heyeti ve disiplin kurulu üyeleri katıldı.Toplantıda, seçime ilişkin yürütülecek çalışmalar ele alındı.
ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi için çalışmalara...

ANKARA (AA) - AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 24 Haziran'da yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi için çalışmalara başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerin 24 Haziran'da yapılacağını açıklamasının ardından AK Parti Ankara Seçim Koordinasyon Merkezi ilk toplantısını İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı başkanlığında gerçekleştirdi.

Haymana'da bir otelde düzenlenen toplantıya il yürütme kurulu üyeleri, ilçe başkanları, il demokrasi hakem heyeti ve disiplin kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda, seçime ilişkin yürütülecek çalışmalar ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.